Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

4.12.11

"Σφαγή" για Barea

Σε έναν από τους πιο περιζήτητους free agent απ'ότι φαίνεται εξελίσσεται ο Juan Jose Barea, για τον οποίο έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να προσθέσουν στο ρόστερ τους, συνολικά πέντε ομάδες. Συγκεκριμένα, ο μάνατζερ του περσινού πρωταθλητή με τους Mavericks,Dan Fegan, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των Lakers, Heat, Knicks, Kings αλλά και της μέχρι πρότινος ομάδας του Dallas.

O Πορτορικανός ήταν ένας εκ των "δήμιων" του Miami στη σειρά των τελικών, ενώ και η γενικότερη παρουσία του στην postseason έδωσε τεράστιες βοήθειες στην ομάδα του Mark Cuban. Ο 27χρονος γκαρντ σε 21 αγώνες κατέγραψε 8,9 πόντους, 3,4 ασίστ και 1,9 ριμπάουντ σε 18,6 λεπτά συμμετοχής στην πορεία των Mavs προς την κορυφή.

Παράλληλα, το ίδιο χρήσιμος αποδέχτηκε και κατά την διάρκεια της κανονικής περιόδου, όπου βρέθηκε στο παρκέ στις 81 από τις 82 αναμετρήσεις της regular season. Σε αυτές είχε κατά μέσο όρο 9,5 πόντους, 3,9 ασίστ και 2 ριμπάουντ σε 20,6 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management