Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

10.12.11

Ανταλλαγή Bass-Davis

Το πρώτο sign and trade της φετινής σεζόν είναι γεγονός, καθώς ο ελεύθερος Glen Davis ανανέωσε με τους Celtics και δόθηκε κατευθείαν με ανταλλαγή στους Magic(με τους οποίους υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο, αξίας 26εκ. δολαρίων), για χάρη του Brandon Bass.Πρόκειται για δύο παίκτες με παρόμοια χαρακτηριστικά, αφού αμφότεροι αγωνίζονται στη θέση του πάουερ φόργουορντ, με την μόνη διαφορά τους να αποτελούν τα κιλά, αφού ο πρώτος είναι αρκετά βαρύτερος από τον δεύτερο, που παράλληλα είναι και κατά πολύ πιο γυμνασμένος.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 25χρονος πρώην παίκτης των "Κελτών", αφήνει τη Βοστόνη έπειτα από τέσσερα χρόνια και έχοντας πραγματοποιήσει την παραγωγικότερη χρονιά της καριέρας. Συγκεκριμένα, την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 78 αγώνες ως back up, στους οποίους κατέγραψε 11,7 πόντους, 5,5 ριμπάουντ, 1,2 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 29,5 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Στον αντίποδα, το ίδιο ισχύει και για τον 26χρονο πρώην παίκτη των Magic, που την περασμένη σεζόν οι αριθμοί του ήταν κατά πολύ βελτιωμένοι σε σχέση με τις προηγούμενες πέντε χρονιές του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη. Αυτό τουλάχιστον καταδεικνύουν οι 11,2 πόντοι και τα 5,6 ριμπάουντ σε 26,1 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα για τον Bass,όπου στις περισσότερες από τις 76 αναμετρήσεις που συμμετείχε, βρέθηκε στη βασική πεντάδα.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management