Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

14.12.11

Κράτησαν και Battie

Μετά τους Thaddeus Young και Spencer Hawes οι Sixers προχώρησαν στην ανανέωση της συνεργασίας τους και με τον Tony Battie για άλλον ένα χρόνο. Οι απολαβές του 35χρονου σέντερ δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο πιθανότατα θα λάβει το μίνιμουμ που προβλέπεται για τους βετεράνους παίκτες.

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε τον Tony ξανά μαζί μας" δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος της Philadelphia, Rod Thorn, για να συνεχίσει:'' Θα προσθέσει(σ.σ ο Battie) βάθος στην frontline μας και η εμπειρία του ως βετεράνος θα είναι πολύτιμη στα αποδυτήρια μας".


Ο απόφοιτος του Texas Tech θα αγωνιστεί στο ΝΒΑ για 14η συνεχόμενη χρονιά στην καριέρα του, αφού από το 1997-όταν και επιλέχθηκε στο Νο5 του draft από τους Nuggets- έχει φορέσει πέρα από τη φανέλα των "σβόλων" και αυτές των Celtics, Cavaliers, Magic, Nets, ενώ από πέρυσι βρίσκεται υπό τις οδηγίες  του Doug Collins. Στα 810 παιχνίδια που πήρε χρόνο, οι μέσοι όροι του ανέρχονται σε 6,2 πόντους και  5,2 ριμπάουντ σε 21,4 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management