Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

8.12.11

Battier και Curry στο Miami

Τη φανέλα των Heat θα φοράνε από φέτος οι Shane Battier και Eddy Curry, οι οποίοι συμφώνησαν σε όλα με το Miami και -εκτός απροόπτου- θα υπογράψουν  τα συμβόλαια τους αμέσως μετά την επίσημη λήξη του lockout.

O 33χρονος σμολ φόργουορντ, αφού πρώτα είχε προειδοποιήσει από χθες μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter ότι: "μπορεί να έχω μερικές ενδιαφέρουσες ειδήσεις αύριο" το επιβεβαίωσε σήμερα με το τιτίβισμα:'' Let's go Heat". Παράλληλα, πριν από μερικά λεπτά(μέσω twitter πάντα)δέχτηκε και το καλωσόρισμα του Lebron James, ο οποίος του έγραψε, ότι είναι χαρούμενος και ενθουσιασμένος που θα τον έχει συμπαίκτη.Μάλιστα, ο Battier θα βρίσκεται αύριο(09/12)στην πρώτη προπόνηση της "θερμότητας" για τη νέα σεζόν, ενώ όπως εξήγησε σε φιλάθλους των Grizzlies, δεν θα μπορούσε να μην αρπάξει την ευκαιρία, ώστε να παίξει σε μία ομάδα που είναι εκ των φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο απόφοιτος του κολεγίου του Duke στη 10ετή παρουσία του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη έχει αγωνιστεί σε Memphis Grizzlies και Houston Rockets, με την καλύτερη χρονιά του να είναι η ρούκι του στις "αρκούδες". Στα 767 παιχνίδια που έχει πάρει μέρος έχει κατά μέσο όρο 9,6 πόντους, 4,7 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ σε 32,9 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. Ωστόσο, η περσινή του σεζόν στο Memphis αποτέλεσε τη χειρότερη της καριέρας του με 5 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ σε 24,2 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα και σε σύνολο 23 αναμετρήσεων.

Όσον αφορά τον Curry, στο σύλλογο της Florida είχαν ανάγκη από ένα παίκτη στη θέση πέντε με τα χαρακτηριστικά του 29χρονου σέντερ, ωστόσο δεν παύουν να ''παίζουν'' με τη φωτιά. Αυτό καθώς ο πρώην μπασκετμπολίστας των Knicks έχει να αγωνιστεί σε full ρυθμούς από το 2008, όταν και τελείωσε τη σεζόν με 59 παιχνίδια στην...πλάτη. Την επόμενη διετία που τον βρήκε και πάλι στο "Μεγάλο Μήλο", κατέγραψε συνολικά 12 συμμετοχές(!), ενώ πέρυσι δεν αγωνίστηκε καθόλου αφού ήταν ελεύθερος το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς. Στις 9 εννιά χρονιές που βρίσκεται στο ΝΒΑ, έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Bulls και Knicks, με την κορυφαία σεζόν του να είναι αυτή του 2007 με τους ''πορτοκαλί''. Σε 511 αναμετρήσεις που βρέθηκε στο παρκέ έχει κατά μέσο όρο 13,3 πόντους, 5,3 ριμπάουντ και 0,7 μπλοκ σε 25,4 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management