Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

3.12.11

"Βλέπουν" Belinelli και Butler οι Bulls

Την περίπτωση του Marco Belinelli φαίνεται να εξετάζουν οι Bulls, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα "sportando.net". O 25χρονος γκαρντ των Hornets, o οποίος είναι restricted free agent φαίνεται πως έχει τραβήξει το ενδιαφέρων των "ταύρων", λόγω των ικανοτήτων και της ευχέρειας που διαθέτει στο σκοράρισμα.

Ωστόσο, όπως βγαίνει από το περιβάλλον των "κόκκινων", ο Tom Thibodeau ναι μεν θα προτιμούσε  έναν παίκτη στη θέση του Ιταλού, αλλά με περισσότερες αμυντικές παρά επιθετικές ικανότητες. Παρόλα αυτά το γεγονός πως τα χαρακτηριστικά του παίκτη των Hornets, θα δώσουν περισσότερη ελευθερία κινήσεων στον Derick Rose, κάνουν τους ιθύνοντες του Chicago να σκέφτονται σοβαρά την περίπτωση του.

Να σημειωθεί πως ο Belinelli την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 80 αναμετρήσεις με τη φανέλα της Νέας Ορλεάνης, στις οποίες κατέγραψε 10,4 πόντους, 1,9 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ σε 24,5 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα, ενώ οι αντίστοιχοι αριθμοί του σε 221 παιχνίδια στην καριέρα του είναι 8πόντοι, 1,5ριμπάουντ και 1,3 ασίστ.

Παράλληλα, ενδιαφέρον υπάρχει και για την απόκτηση του ελεύθερου(unrestricted free agent) Caron Butler, ο οποίος δύσκολα θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους Mavericks. Μάλιστα, ο 31χρονος σμολ φόργουορντ έχει δηλώσει ανοιχτά την προτίμηση του στους Bulls, αναφέροντας πως το Chicago αποτελεί  προτεραιότητα γι' αυτόν, λόγω του MVP της περσινής σεζόν Derick Rose.

Πάντως, η περίπτωση του δεν είναι τόσο εύκολη όσο δείχνει, καθώς συγκεντρώνει αρκετές  πιθανότητες να κολλήσει στο οικονομικό, όπου η ομάδα του Illinois δε δύναται να του  διαθέσει υψηλές οικονομικές απολαβές. Σε αντίθεση με τους Clippers, που είναι η δεύτερη προτίμηση του Butler και οι οποίοι μπορούν να του προσφέρουν ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο.

Ο απόφοιτος του κολεγίου του Connecticut συμμετείχε σε 29 αγώνες με το Dallas την περασμένη χρονιά, καθώς αντιμετώπισε ένα σοβαρό τραυματισμό που του στοίχισε σχεδόν όλη τη σεζόν στο ΝΒΑ. Σε αυτούς πρόλαβε να σημειώσει κατά μέσο όρο 15 πόντους, 4,1 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ σε 29,9 λεπτά συμμετοχής  ανά αγώνα.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management