Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

14.12.11

Παραμένει "σφήγκα" ο Belinelli

Τη φανέλα των Hornets θα συνεχίσει να φοράει για τουλάχιστον μία σεζόν ακόμα ο Marco Belinelli, καθώς συμφώνησε να επεκτείνει τη συνεργασία του με τη Νέα Ορλεάνη υπογράφοντας συμβόλαιο ενός χρόνου, με τις αποδοχές του να φτάνουν τα 3,4 εκ. δολάρια.

Ο 25χρονος σούτινγκ γκαρντ, παρότι ήταν restricted free agent δεν έφτασε στα χέρια του πρόταση από άλλο σύλλογο, με το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων-ανάμεσά τους και οι Bulls- να περιορίζεται σε φιλολογικό επίπεδο. Ωστόσο, ακόμη και αν το παραπάνω γινόταν πραγματικότητα, οι "σφήγκες" ήταν αποφασισμένες να ισοφαρίσουν οποιαδήποτε προσφορά και να διατηρήσουν στο έμψυχο δυναμικό τους τον Ιταλό.

Ο Belinelli είχε επιλεγεί στη θέση 18 του πρώτου γύρου στο draft του 2007 από τους Warriors,στους οποίους και αγωνίστηκε για δύο σεζόν πριν μετακομίσει στο Toronto και τους Raptrors για μία χρονιά. Παρόλα αυτά, απ'ότι φάνηκε οι Hornets του ταίριαξαν καλύτερα, αφού πέρυσι πραγματοποίησε την παραγωγικότερη σεζόν της καριέρας του, με 10,4 πόντους, 1,9 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ σε 24,5 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα και σε σύνολο 80 αναμετρήσεων.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management