Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

12.12.11

Συνεχίζει στους Blazers o Thomas

Τι κι αν έχει κλείσει τα 39 του χρόνια διανύοντας πλέον το 40ο έτος της ηλικίας του, ο Kurt Thomas θα συνεχίσει να δίνει τις "μάχες" του κάτω από τα καλάθια τουλάχιστον μέχρι τα 41. O πρώην παίκτης των Bulls αποδέχτηκε την πρόταση των Blazers,υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τις απολαβές του να μην έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

Στο Portland προχώρησαν στη μεταγραφή του βετεράνου σέντερ, καθώς επιθυμούσαν μία φτηνή και δοκιμασμένη λύση για back up ενός άλλου βετεράνου παίκτη της ομάδας, τον Marcus Camby, τον οποίο γνωρίζει καλά, αφού υπήρξαν συμπαίκτες στους Knicks από το 1998 μέχρι το 2002.

Αξίζει να σημειωθεί πως τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης του πρωταθλήματος, κάτι που δεν φαίνεται να τον ενοχλεί και ιδιαίτερα από τη στιγμή που...κρατάνε ακόμη τα πόδια του.

Ο σύλλογος του Oregon θα είναι ο ένατος σταθμός στη 16ετή καριέρα του Thomas, o οποίος έχει συμμετάσχει σε 1013 αναμετρήσεις καταγράφοντας 8,6 πόντους, 6,9 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ σε 25,5 λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ. Όσον αφορά τις παραγωγικότερες χρονιές της πολυετούς παρουσίας του στο ΝΒΑ, αυτές έκαναν την εμφάνιση τους στις τελευταίες πέντε(από τις επτά) σεζόν του στο "Μεγάλο Μήλο".

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management