Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

1.12.11

Πριν πεινάσουν μαγειρεύουν

Από τη στιγμή που το ΝΒΑ έδωσε την άδεια στις ομάδες να αρχίσουν διαπραγματεύσεις, είτε με τους παίκτες, είτε με τους ατζέντηδες αυτών, οι Clippers χωρίς να χάσουν χρόνο ξεκίνησαν ήδη τις συζητήσεις με δύο βασικά στελέχη τους την περασμένη σεζόν. Στην ομάδα του Los Angeles έχουν σαν πρώτο στόχο την ανανέωση της συνεργασίας με τους Eric Gordon και DeAndre Jordan.

Για τον πρώτο φροντίζουν να...μαγειρέψουν προτού πεινάσουν, αφού το επόμενο καλοκαίρι ο 22χρονος γκαρντ θα είναι restricted free agent και δεν θα ήθελαν να ρισκάρουν ενδεχόμενη απώλεια χωρίς να πάρουν κάποιο αντάλλαγμα. Αν και θα έχουν την δυνατότητα να ισοφαρίσουν οποιαδήποτε προσφορά του γίνει από άλλη ομάδα. Αντίθετα, ο 23χρονος σέντερ είναι ήδη restricted free agent και μάλιστα ένας από τους πιο περιζήτητους της αγοράς(μαζί με τους Nene και Tyson Chandler). Kάτι που τους υποχρεώνει να κινηθούν άμεσα για την ανανέωση του συμβολαίου του, ώστε αν καταφέρουν να αποφύγουν ακόμη και ενδεχόμενες προτάσεις που θα δεχτεί ο ταλαντούχος παίκτης, τις οποίες ωστόσο έχουν το δικαίωμα να ισοφαρίσουν, κρατώντας τον Jordan στο ρόστερ τους.

Από 'κει και πέρα οι Clippers κοιτάνε ακόμη ψηλότερα, αφού τοπικά μέσα της Νέας Ορλεάνης αναφέρουν ότι έχουν καταθέσει πρόταση στους Hornets για τον Chris Paul, με τα ανταλλάγματα ωστόσο να μην έχουν γίνει γνωστά. Παράλληλα, ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Dwight Howard για τον οποίο όπως δηλώνουν οι ιθύνοντες του συλλόγου, μπορούν να διαθέσουν οποιοδήποτε παίκτη επιθυμούν οι Magic, πέραν του Blake Griffin. Παρόλα αυτά και οι δύο περιπτώσεις φαντάζουν εξαιρετικά δύσκολες, αφού πρώτη επιλογή του CP3 φαίνεται πως είναι οι Knicks. Εκτός από αυτό, τα πράγματα γίνονται ακόμη δυσκολότερα για τον 26χρονο γκαρντ από τη στιγμή που τα ίδια μέσα κάνουν λόγο για πρόταση των  Celtics που περιλαμβάνει τον Rajon Rondo. 

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management