Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

2.12.11

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας

Πέντε και όχι τρία-όπως αρχικά είχε αποφασιστεί-θα είναι τελικά τα παιχνίδια της πρεμιέρας του ΝΒΑ, η οποία θα  πραγματοποιηθεί ανήμερα των Χριστουγέννων. Έτσι, δίπλα στις ήδη ''καυτές'' αναμετρήσεις των Knicks-Celtics, Mavericks-Heat και Lakers-Bulls ήρθαν να προστεθούν τα Thunder-Magic και Warriors-Clippers.

Συγκεκριμένα, η αυλαία της πρώτης μέρας του πρωταθλήματος 2011-2012 θα ανοίξει στις 19:00(ώρα Ελλάδας) στο Madison Square Garden, εκεί όπου οι φιλόδοξοι φέτος Knicks των Carmelo Anthony και Amar'e Studamire θα υποδεχθούν τους Big Three της Βοστόνης Paul, Allen και Garnett.

Στις 21:30(πάντα ώρα Ελλάδας) στο "χορό"  μπαίνει το ζευγάρι των περσινών τελικών, με τους Dirk Nowitzki, Jason Kidd και Jason Terry να υποδέχονται τους άλλους Big Three, αυτούς του Miami. Εκεί που οι τελευταίοι θα αντιμετωπίσουν μία "τραγική" ειρωνεία, αφού για κακή τους τύχη θα δουν το μπάνερ των πρωταθλητών να ανεβαίνει στην οροφή του American Airlines Center.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα τα μεσάνυχτα, έρχεται η σειρά του Lakers-Bulls, με το  Staples Center να ανοίγει τις πόρτες του για τον περσινό MVP της σεζόν Derick Rose, σε μία ''μάχη'' με τον κατά πολλούς καλύτερο εν ενεργεία μπασκετμπολίστα Kobe Bryant.

Όσοι από εσάς είστε...προπονημένοι στο ξενύχτι θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε και το Oklahoma-Orlando, το οποίο ξεκινάει στις 03:00 και υπόσχεται θέαμα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα παραπάνω, αφού στο παρκέ θα βρεθούν παίκτες όπως οι Kevin Durant, Dwight Howard, Russel Westbrook και Jameer Nelson.

Από 'κει και πέρα η αυλαία τις πρώτης μέρας(ή νύχτας αν θέλετε) κλείνει με το Warriors-Clippers στις 05:00 τα ξημερώματα, όπου οι Monta Ellis, Stefen Curry, Blake Griffin και Eric Gordon θα σας κρατήσουν συντροφιά μέχρι την ανατολή του ηλίου, σε μία αναμέτρηση που θα λάβει χώρα στο Oracle Arena του Oakland.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management