Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

13.12.11

Ανανέωσε ο ''Επιστάτης"

Τη φανέλα των Mavericks θα συνεχίσει να φοράει για-τουλάχιστον-ένα χρόνο ακόμα ο Brian Cardinal. Ο 34χρονος πάουερ φόργουορντ, παρότι ήταν free agent και είχε τη δυνατότητα να εξετάσει καλύτερες από πλευράς διάρκειας προτάσεις, αποφάσισε να αποδεχτεί το μονοετές συμβόλαιο που του πρότειναν οι πρωταθλητές.Μάλιστα, ο "Janitor"(επιστάτης) όπως είναι το παρατσούκλι του, αποτελεί εκτός από back up του Dirk Nowitzki κι έναν από τους αγαπημένους συμπαίκτες του Γερμανού σούπερ σταρ του Dallas.

Ο απόφοιτος του Purdue μετράει 11 χρόνια παρουσίας στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, κατά τα οποία έχει αγωνιστεί σε Pistons, Wizards, Warriors, Grizzlies, Timberwolves και από πέρυσι προσφέρει τις υπηρεσίες του στους Mavs. Η παραγωγικότερη χρονιά του έλαβε χώρα στη Χρυσή Πολιτεία,ενώ σε 412 αναμετρήσεις που βρέθηκε στο παρκέ έχει καταγράψει μέχρι σήμερα 5 πόντους, 2,5 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ σε 15 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management