Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

20.12.11

Σε τιμή ευκαιρίας


Χωρίς κάτι το ιδιαίτερα ενδιαφέρον κυλάει η φετινή preseason.Με εξαίρεση την ανταλλαγή του Chris Paul που κατέληξε στους Clippers, δεν έχουμε δει ακόμα κάτι συναρπαστικό. Ίσως να φταίει και το γεγονός ότι αυτή τη χρονιά δεν είχαμε ιδιαίτερα λαμπερά ονόματα που να δοκιμάζουν ως ελεύθεροι την αγορά, αλλά η αλήθεια είναι ότι ακόμα υπάρχουν κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών που κυκλοφορούν ακόμα διαθέσιμοι.

Θα αφήσουμε στην άκρη, βέβαια, παίκτες όπως ο Dalembert, ο Kirilenko ή ο Redd καθώς είναι λίγο πολύ γνωστή η αξία τους και θα κοιτάξουμε σε πιο ..χαμηλά ράφια. Βρήκαμε έτσι πέντε περιπτώσεις παικτών που δεν έχουν συμφωνήσει με κάποια ομάδα και θα μπορούσαν να προσφέρουν αξιόλογη βοήθεια.


Chris Douglas Roberts

Aπο το πρωτάθλημα του NCAA το 2008 με το πανεπιστήμιο του Memphis έχει να απασχολήσει ιδιαίτερα τον κόσμο του NBA o 24χρονος shooting guard. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει τίποτα το ενδιαφέρον σε αυτόν τον παίκτη. Την περυσινή σεζόν οπού και αγωνίστηκε με τους Milwaukee Bucks σε 44 παιχνίδια σημείωσε 7.7 πόντους με 2 ριμπάουντ και 1.1 ασσίστ ανά παιχνίδι. Μπορεί να βρει εύκολα θέση σε ομάδα που χρειάζεται ενίσχυση στη θέση 2.


Reggie Evans

Πραγματικός μαχητής κάτω από την ρακέτα. Πέρυσι αγωνίστηκε με τους Toronto Raptors, σε 30 παιχνίδια, λίγα είναι η αλήθεια αλλά πρόλαβε να μαζέψει 11.5 ριμπάουντ μ.ο σε συνδυασμό με τους 4.4 πόντους. Πληροφορίες τον θέλουν να έχε μπει στο στόχαστρο των Clippers,χωρίς να υπάρχει κάτι τι χειροπιαστό ακόμα. Η μόνη ένσταση έχει να κάνει με την δυσκολία του να ανταπεξέλθει σε φουλ ρυθμούς ,αλλά με την φετινή σεζόν να έχει μόνο 66 παιχνίδια, η προσθήκη του σε ομάδες που χρειάζονται ενίσχυση στις θέσεις 4-5 φαντάζει ιδανική


Josh Powell

To γεγονός ότι πρόλαβε να αλλάξει έξι ομάδες σε 8 χρόνια παρουσίας στο NBA σίγουρα δεν είναι παράσημο, αλλά το ότι πολλές ομάδες μπορούν να τον αποκτήσουν προσφέροντας του το mid-level exception κάνει την περίπτωση του ιδιαίτερα ελκυστική. Συν τοις άλλοις έχει και την αύρα του πρωταθλητή από την θητεία του στους Lakers (μην το παίρνετε στα σοβαρά αυτό).Πέρυσι αγωνίστηκε σε 54 παιχνίδια με την φανέλα των Atlanta Hawks με μ.ο 4.1 πόντους και 2.5 ριμπάουντ, δείχνοντας κάποια καλά στοιχεία στο επιθετικό παιχνίδι, χωρίς να είναι αυτό το δυνατό του σημείο. Καλός αμυντικός και αξιοπρεπείς επιδόσεις στα ριμπάουντ. Θα αποτελούσε καλή επιλογή για να δώσει βάθος στην γραμμή των ψηλών κάποιας ομάδας.


Al Thornton

Ο πρώην απόφοιτος του Florida State μπαίνει στην έβδομη σεζόν του στο NBA, με τελευταίο σταθμό του τους Golden State Warriors. Πέρυσι σημείωσε αξιοπρεπέστατα νούμερα με 7.1 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 1.1 ασσίστ ανά παιχνίδι. Στάθηκε κάπως άτυχος όμως, καθώς έπεσε πάνω στην αναπάντεχα καλή σεζόν του Dorrell Wright και έτσι δεν υπήρχε χώρος για αυτόν στο roster της φετινής περιόδου. Μπορεί να προσφέρει επιθετικά από την θέση του small forward, έχει αρκετά χρόνια εμπειρίας στο NBA και, τέλος, θα υπέγραφε και αύριο αν είναι δυνατόν με το mid-level exception.


Willie Green

Τα χρόνια που έκανε καλές σεζόν στους Sixers έχουν περάσει, αλλά όπως και πέρυσι που αγωνίστηκε στους Hornets, δεν θα ήταν κακή επιλογή από κάποια ομάδα που θέλει ένα συμπλήρωμα στη θέση του shooting guard.Τα νούμερα του τη σεζόν που τελείωσε ήταν συμπαθητικά, με 8.7 πόνους σε 77 παιχνίδια, ενώ μπορεί να προσφέρει και λύσεις από την περιφέρεια. Το αρνητικό με τον πρώην απόφοιτο του Detroit Mercy είναι ότι δυσκολεύεται να αποδεχτεί δευτερεύοντα, πλέον, ρόλο στο παιχνίδι αλλά είναι ιδιαίτερα οικονομικός, οπότε εικάζουμε ότι αργά ή γρήγορα θα βρει ομάδα φέτος.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management