Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

17.12.11

Παρελθόν Bogans και Pargo

Μετά την απόκτηση του Richard Hamilton οι Bulls μέσα σε λίγες ώρες προχώρησαν σε δύο αποδεσμεύσεις. Συγκεκριμένα, παρελθόν αποτελούν κι επίσημα οι Keith Bogans και Jannero Pargo, με τις αποφάσεις των ιθυνόντων του Chicago για τους δύο παίκτες να θεωρούνται λίγο έως πολύ αναμενόμενες.

Αυτό καθώς, μετά την απόκτηση Ηamilton  ο 31χρονος σούτινγκ γκαρντ περίσσευε, με τους "ταύρους" να θεωρούν μάλλον ως πολυτέλεια την παραμονή του. Ο απόφοιτος του Κentucky την περσινή σεζόν  ξεκίνησε και στα 82 παιχνίδια της κανονικής περιόδου στην βασική πεντάδα, χωρίς πάντως να θέλξει με την παρουσία του, όσον αφορά τουλάχιστον τους μέσους όρους του. Οι τελευταίοι ανέρχονταν σε 4,4 πόντους, 1,8 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ σε 17,8 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα, πραγματοποιώντας παράλληλα τη χειρότερη σεζόν της καριέρας του.

Όσον αφορά τον 32χρονο πόιντ γκαρντ και άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού, τον περασμένο Μάρτιο υπέγραψε συμβόλαιο με τους ¨κόκκινους", χωρίς πάντως να αγωνιστεί σε κάποιο παιχνίδι της περασμένης σεζόν. Η τελευταία του παρουσία με τη φανέλα του συλλόγου του Ιllinois ήταν την περίοδο 2009-2010 όταν και πρόσφερε τις υπηρεσίες του σε 63 αναμετρήσεις, στις οποίες κατέγραψε κατά μέσο όρο 5,5 πόντους, 1,4 ασίστ και 1,2 ριμπάουντ σε 13,2 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management