Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

15.12.11

"Έκλεισε" στους Bulls o Hamilton

Με τη φανέλα των Bulls  θα συνεχίσει την καριέρα του ο Richard Hamilton, ο οποίος συμφώνησε σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν και τις αποδοχές του να φτάνουν τα 5 εκατομμύρια δολάρια ετησίως.

Το Chicago είχε ψηλά στη λίστα του την ενίσχυση στη θέση του σούτινγκ γκαρντ όπως και το όνομα του 33χρονου πρώην παίκτη των Pistons, ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που έγινε γνωστή η αποδέσμευση του από την ομάδα του Detroit. Έτσι, ο σύλλογος του Illinois τον προσέγγισε άμεσα και δεν άργησε να συμφωνήσει μαζί του, αφού και ο ίδιος έβλεπε με καλό μάτι την προοπτική των "ταύρων".

Να υπενθυμιστεί πως τα "πιστόνια" έπειτα από πολύωρες διαπραγματεύσεις με τον απόφοιτο του Connecticut, συμφώνησαν -την περασμένη Δευτέρα- στην εξαγορά του συμβολαίου του, με την οποία οι πρωταθλητές του 2004 γλιτώνουν 4 εκατομμύρια δολάρια από το salary cap τους την φετινή σεζόν και άλλα τόσα από αυτό της επόμενης. Αυτό καθώς τα τελευταία δύο χρόνια του συμβολαίου του, προέβλεπαν την είσπραξη 19 εκ. δολαρίων. Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος των Pistons, Joe Dumars,ευχαρίστησε τον Hamilton για την προσφορά του  στα εννιά χρόνια παρουσίας του στην ομάδα.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των "κόκκινων" επιλέχθηκε στο Νο7 του draft το 1999 από τους Wizards, στους οποίους και πρόσφερε τις υπηρεσίες του για τρια συναπτά έτη, πριν μετακομίσει στο Detroit. Στα 12 χρόνια παρουσίας του στο ΝΒΑ οι μέσοι όροι καριέρας του είναι 17,7 πόντους, 3,5 ασίστ και 3,2 ριμπάουντ σε 32,9 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα και σε σύνολο 843 αναμετρήσεων που βρέθηκε στο παρκέ

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management