Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

8.12.11

Εξετάζει προτάσεις ο Butler

Τι κι αν ο Caron Butler έχασε μεγάλο μέρος της περσινής σεζόν λόγω τραυματισμού, με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσει τη δεύτερη χειρότερη(σε αριθμούς) χρονιά της καριέρας του. Ο 31χρονος σμολ φόργουορντ συνεχίζει να τραβάει το ενδιαφέρον των ομάδων και από τη στιγμή μάλιστα που είναι free agent, ήταν δεδομένο πως θα βρισκόντουσαν πολλές που θα έκαναν τα πάντα να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Ο πρώην παίκτης των Mavericks ξεκίνησε ήδη συναντήσεις με συλλόγους που ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, περνώντας από Chicago,Los Angeles και San Antonio, για λογαριασμό των Bulls,Clippers και Spurs αντίστοιχα. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε και ο μάνατζερ του, Raymond Brothers, για τους δεύτερους:"Ο Caron ήταν πολύ χαρούμενος μετά τις πρώτες συνομιλίες και πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε από το πλάνο των Neil Olshey(general manager) και Vinny Del Negro(προπονητής). Νομίζω ότι οι Clippers έχουν μία καλή νεαρή ομάδα που μπορεί να κερδίσει και ο Caron ένιωσε όμορφα με αυτό", ενώ στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως θα υπάρξει και μία δεύτερη συνάντηση με τους Clippers.

Από 'κει και πέρα, ο απόφοιτος του κολεγίου του Connecticut μετέβη και στο Texas για να συζητήσει με την ομάδα του Greg Popovic, από την πρόταση της οποίας δήλωσε πως έμεινε κολακευμένος. Με βάση όσα ακούγονται στις Η.Π.Α τα "σπιρούνια" πρόσφεραν ολόκληρο το mid-level exception στον Butler,που ξεκινάει από τα 5εκ. δολάρια ετησίως. Ωστόσο, o Big East Player of the Year του 2002, δεν θέλει να πάρει κάποια βιαστική απόφαση, προτού εξετάσει όλες τις προτάσεις που έχει στα χέρια του. Έτσι μέσα στις επόμενες μέρες θα ταξιδέψει σε New Jersey και Detroit για να ακούσει τι έχουν να του προσφέρουν και οι Νets και Pistons αντίστοιχα.

Να σημειωθεί πως το ενδεχόμενο να υπογράψει νέο συμβόλαιο με το Dallas, φαντάζει ως απίθανο, καθώς οι πρωταθλητές ναι μεν θέλουν να τον κρατήσουν στο ρόστερ, αλλά με μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας. Κάτι τέτοιο δεν αρέσει καθόλου στον Butelr ο οποίος ψάχνει για πολυετή συνεργασία.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management