Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

13.12.11

Συμφωνία με Carroll

Η προσπάθεια των Nuggets να αποκτήσουν τον restricted free agent Richard Mbah a Moute δε στέφθηκε από επιτυχία, καθώς οι Bucks "μάτσαραν" την προσφορά που κατέθεσε το Denver . O 25χρονος σμολ φόργουορντ ανανέωσε τη συνεργασία του με τα "ελάφια" για τέσσερα χρόνια, με αποδοχές που θα φτάσουν τα 19 εκ. δολάρια.

Παρόλα αυτά οι "σβόλοι" δεν κάθισαν με σταυρωμένα χέρια και προχώρησαν στον αμέσως επόμενο στόχο τους για τη θέση του φόργουορντ, καταλήγοντας σε συμφωνία με τον free agent DeMarre Carroll. Λεπτομέρειες για το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο 25χρονος πρώην παίκτης των Grizzlies δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο κατά πάσα πιθανότητα αυτό θα είναι μονοετές. 

Ο απόφοιτος του Missouri διαθέτει μόλις δύο χρόνια εμπειρίας στο ΝΒΑ, κατά τα οποία έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Memphis και Houston. Tην περσινή σεζόν την ξεκίνησε στις "αρκούδες",αλλά στο δεύτερο μισό δόθηκε με ανταλλαγή στις "ρουκέτες", ωστόσο και στους δύο συλλόγους κατέγραψε μόλις 12 συμμετοχές. Οι μέσοι όροι καριέρας του ανέρχονται κατά μέσο όρο σε 2,6 πόντους και 1,9 ριμπάουντ σε 10,2 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα και σε σύνολο 83 παιχνιδιών.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management