Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

6.12.11

"Ξεφορτώνονται" Carter

Τον Vince Carter αναμένεται να προσθέσουν στην αγορά των free agent οι Suns, αφού θέλουν να απαλλαγούν από το υψηλό του συμβόλαιο. Η συμφωνία του  "Αir Canada" με την ομάδα του, προβλέπει την είσπραξη 18 εκατομμυρίων δολαρίων για τη φετινή σεζόν, ποσό που δεν φαίνονται διατεθειμένοι να βγάλουν από το ταμείο τους στο Phoenix.

Έτσι, σκέφτονται σοβαρά να καταφύγουν στη λύση του συμβολαίου του, καταβάλλοντας αποζημίωση ύψους 4 εκ. δολαρίων. Ωστόσο, αυτό θα πρέπει να γίνει μέσα σε τρεις ημέρες από τη στιγμή που θα ανακοινωθεί και επίσημα η λήξη του lockout, καθότι κάτι τέτοιο προβλέπουν οι κανονισμοί του πρωταθλήματος, τουλάχιστον για τη φετινή "σφιχτή" χρονιά. Σημαντική παράμετρος για τους "Ήλιους" είναι και το γεγονός πως σε περίπτωση που τελικά αφήσουν ελεύθερο των 34χρονο γκαρντ-φόργουορντ, δεν θα χρειαστεί να πληρώσουν φόρο πολυτελείας, αφού  θα πέσουν κάτω από το όριο του salary cap.

Να σημειωθεί πως ανάλογη συζήτηση ανάμεσα στον Carter και τους ιθύνοντες των Suns είχε γίνει και τον περασμένο Ιούνιο, ωστόσο τότε είχε αποφασισθεί να μην παρθούν βιαστικές αποφάσεις. Πάντως ήδη τρίβουν τα χέρια τους  από ικανοποίηση διάφορες ομάδες, στο άκουσμα της ενδεχόμενης ελευθερίας του απόφοιτου του κολεγίου της North Carolina. Μάλιστα, έχουν έρθει στην επιφάνεια τα ονόματα των Bulls, Heat και Spurs ως ενδιαφερόμενοι να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management