Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

10.12.11

Τριπλή ενίσχυση για Celtics

Με γοργούς ρυθμούς κινούνται στο μεταγραφικό παζάρι οι Celtics, καθώς ενίσχυσαν σημαντικά το έμψυχο δυναμικό τους με την απόκτηση των ελεύθερων Marquis Daniels, Chris Wilcox και Greg Stiemsma.  Παράλληλα, πολύ κοντά στο να ντυθεί στα πράσινα είναι και ο David West που είναι επίσης free agent.

Ο πρώτος γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα, αφού από τo 2009 μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο, ήταν παίκτης της Βοστόνης. Η τελευταία τον είχε παραχωρήσει μέσω ανταλλαγής στους Kings,όπου λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού δεν κατάφερε να αγωνιστεί καθόλου στο δεύτερο μισό του περσινού πρωταθλήματος.Στην 8ετή καριέρα του στο ΝΒΑ, ο 30χρονος σούτινγκ γκαρντ έχει φορέσει επίσης τις φανέλες των Mavericks και Pacers, ενώ στα 451 παιχνίδια που έχει πάρει χρόνο συμμετοχής ερχόμενος κυρίως από τον πάγκο έχει 8,6 πόντους, 2,9 ριμπάουντ ,1,9 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 22,5 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Όσον αφορά τον 29χρονο πάουερ φόργουορντ το συμβόλαιο του οποίου δεν ανανεώθηκε από τους Pistons, πιθανόν θα αποτελέσει το back up του Brandon Bass που ήρθε στους ''Κέλτες'' στο πλαίσιο της ανταλλαγής του Davis στο Orlando. Ο Wilcox αγωνίζεται εδώ και 9 σεζόν στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη  έχοντας περάσει από Clippers, Supersonics, Knicks και Thunder συμμετέχοντας σε 539 παιχνίδια με αριθμούς που ανέρχονται σε 8,8 πόντους και 5,1 ριμπάουντ σε 20,7 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Τέλος, σε ότι έχει να κάνει με τον Greg Stiemsma, πρόκειται για έναν 26χρονο σέντερ γεννημένο στο Randolph της πολιτείας Wisconsin.Τον Οκτώβριο του 2010 υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Turk Telekom, η οποία τον άφησε ελεύθερο μέσα στο 2011 για να επέστρεψει στην D-League και τους Sioux Falls Skyforce, όπου αγωνιζόταν προτού μεταβεί στην Τουρκία.Στο ΝΒΑ έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Minnesota Timberwolves, στους οποίους δεν πρόλαβε να πάρει μέρος σε κάποιο αγώνα, αλλά και στους Cleveland Cavaliers για ένα μήνα.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management