Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

5.12.11

Σε αναζήτηση του Center το Miami

 Το Miami φαίνεται να ψάχνει θέση στo 5, καθώς τα 9 κιλά που έχει προσθέσει ο Chris Bosh σε μυική μάζα, δεν είναι ικανά για να κάνουν τον Pat Riley να τον εμπιστευτεί. Ο περσινός Dr Jekyll και Mr Hyde της ομάδας της Florida ήταν ασταθής ή ακόμα και απογοητευτικός στο ξεκίνημα της σεζον, τουλάχιστον. Ο Oden με τα γυάλινα πόδια του και τους μόλις 82 αγώνες στην πλάτη είναι κίνηση υψηλού ρίσκου. Ο θηριώδης center είναι restricted free agent και έχει να λαμβάνει 8,3Μ αυτή τη χρονιά από τους Blazers, οι οποίοι ακόμα δείχνουν να προσδοκούν από τον νεαρό που μπήκε στη λίγκα ως Νο1 το 2007. 

 Το θέμα είναι ότι το salary cap των Heat είναι περιορισμένο, αλλά και το ρόστερ σχετικά ολοκληρωμένο. Εξαιρώντας την υπερηχητική τριάδα των Wade, James, Bosh το "κόλπο" θα γίνει στην πλαισίωση τους και φέτος με ρολίστες αξιόμαχους και ποιοτικούς. Ο Pat Riley μπορεί να προσφέρει 5M στον Greg Oden, ωστόσο αυτό δεν είναι κάτι που προβληματίζει, καθώς ο έμπειρος General Manager του Miami  έχει αποδείξει σε πλήθος περιπτώσεων ότι μπορεί να "φέρει" αστέρια στην ομάδα με λιγότερα χρήματα...

 Πλην του Oden, τα ονόματα που ενδιαφέρουν τον Riley είναι ο Nene, o Dalembert, ακόμα και ο Kwame Brown. Ο πρώτος είναι καυτό όνομα και πολλές ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, επομένως δύσκολα θα καταλήξει στη Florida, καθώς θα ψάξει ό,τι καλύτερο οικονομικά. Ο Dalembert είναι θετικός και ο ίδιος στην προοπτική να αγωνιστεί με τους Heat, καθώς διατηρεί και προσωπική κατοικία εκεί και επιπλέον δεν θα του κακόπεφτε να βρίσκεται στο ρόστερ που φαίνεται να είναι το πρώτο φαβορί για τη διεκδίκηση του τίτλου. Ο Brown δεν εξελίχθηκε σαφώς σε αυτό που αναμενόταν στο ξεκίνημα της καριέρας του, όταν και δεν στέριωσε στους Lakers, αλλά παραμένει σε ένα βαθμό αξιόπιστος. Εξάλλου άνθρωπο να μπει στο rotation ψάχνουν, όχι πρωτοκλασάτο CF. 

 Η αλήθεια είναι ότι περσινοί φιναλίστ έχουν προτεραιότητα την κάλυψη του σέντερ, καθώς το rotation της προηγούμενης χρονιάς δεν ήταν ικανοποιητικό με τον γέρο Ilgauskas να χωλαίνει κόντρα σε γερά κορμιά, ενώ επιθετικά να τραβιέται μακριά από το paint για το αγαπημένο του σουτ. Ο Anthony θα κληθεί και φέτος να πλαισιώσει τον Bosh, αλλά μόνος του δεν μπορεί, καθώς υστερεί σε συνεχή ποιοτικά λεπτά. 
 Εν αναμονή της απόφασης του Pat...

source: yardbarker, espn.com

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management