Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

5.12.11

Ξεκινάει επαφές ο Chandler

Συνάντηση με εκπροσώπους των Rockets,Νets και Warriors θα έχει μέσα στην εβδομάδα ο Tyson Chandler, ώστε να ακούσει τις προτάσεις που έχουν να του καταθέσουν οι εν λόγω ομάδες και να αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ο 29χρονος πρώην σέντερ των Mavericks είναι free agent και γνωρίζει πως πολύ δύσκολα θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο Dallas, αφού ναι μεν οι πρωταθλητές επιθυμούν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους, αλλά προσφέροντας του ένα χαμηλότερο συμβόλαιο από το τελευταίο. Συγκεκριμένα, οι τελευταίοι προσανατολίζονται σε μία πρόταση η οποία  υπολογίζεται στα περίπου 10 εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Προσφορά που πιθανότατα θα περάσει απαρατήρητη από τον Chandler, ο οποίος πιστεύει πως μπορεί να υπογράψει μία μεγαλύτερη οικονομικά συμφωνία, αρχής γενομένης από την επίσκεψη του σε Houston, New Jersey και Golden State.

Οι Mavs ωστόσο θα διεκδικήσουν τον μέχρι πρότινος παίκτη τους, καταθέτοντας την υψηλότερη προσφορά που θεωρούν ότι θα μπορούσαν να του δώσουν, καθώς θέλουν να κρατήσουν χώρο στο salary cap για το ερχόμενο καλοκαίρι. Αυτό αφού σε περίπτωση που οι Paul και Howard δεν καταλήξουν νωρίτερα σε κάποια άλλη ομάδα και μείνουν ελεύθεροι από Hornets και Magic αντίστοιχα στο τέλος της σεζόν, θα κινηθούν για την απόκτηση τους. Ένα σκεπτικό που πάντως πολύ δύσκολα θα επαληθευτεί, αφού Nέα Ορλεάνη και Ορλάντο δεν φαίνονται διατεθειμένοι να χάσουν τα ''αστέρια'' τους χωρίς κάποιο αντάλλαγμα. Να σημειωθεί πως στην εν λόγω λίστα των Mavericks είναι και ο Deron Williams που επίσης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και σίγουρα συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί στην πολιτεία του Texas για χάρη του Mark Cuban.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management