Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

9.12.11

Στους Clippers o Butler

Στους Clippers θα συνεχίσει την καριέρα του τελικά ο Caron Butler, καθώς συμφώνησε για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας που θα του αποφέρει συνολικά 24 εκατομμύρια δολάρια. Ο 31χρονος σμολ φόργουορντ συναντήθηκε δύο φορές με τους ιθύνοντες της ομάδας του Los Angeles και παρότι υπήρχε ενδιαφέρον κι από άλλες ομάδες να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, ο ίδιος πείστηκε για το πλάνο του συλλόγου τον οποίο και εν τέλει επέλεξε.

Συγκεκριμένα, η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών επιβεβαιώθηκε διά στόματος του ατζέντη του πρώη παίκτη των Mavericks, Raymond Brothers,ο οποίος δήλωσε:" O Caron είναι πολύ ενθουσιασμένος που θα βρίσκεται στο πλευρό του Griffin και θα είναι μέλος μίας νεανικής ομάδας, την οποία πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει να κατακτήσει το πρωτάθλημα".

Να σημειωθεί πως ο Butler ήταν ένας από τους πλέον περιζήτητους free agent της αγοράς, αφού για την απόκτηση του έδειξαν ζεστό ενδιαφέρον και οι Νets, Spurs και Bulls. Ωστόσο, ο ίδιος εντυπωσιάστηκε-όπως αποκάλυψε ο ατζέντης του- από το πλάνο των Neil Olshey(general manager) και Vinny Del Negro(προπονητής), που ήταν  και ο βασικός λόγος που τους επέλεξε.

Oι Clippers θα είναι η πέμπτη ομάδα στην 9ετή καριέρα του Βuter, καθώς έχει περάσει από Miami, Lakers, Wizards, ενώ πέρυσι βρέθηκε στους Mavericks. Σε σύνολο 589 αναμετρήσεων έχει κατά μέσο όρο 16,6 πόντους, 5,9 ριμπάουντ, 2,9 ασίστ και 1,6 κλεψίματα σε 36,3 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. Να σημειωθεί, ότι λόγο του περσινού σοβαρού τραυματισμού του, κατάφερε να αγωνιστεί μόλις σε 29 παιχνίδια, πραγματοποιώντας τη δεύτερη χειρότερη χρονιά της καριέρας του.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management