Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

10.12.11

Ανανέωσε ο Cook

Από την στιγμή που ο Scott Brooks άναψε το "πράσινο φως" για την ανανέωση του συμβολαίου του Daequan Cook, οι ιθύνοντες των Thunder δε θα μπορούσαν να του χαλάσουν χατίρι και προχώρησαν άμεσα σε μία νέα διετή συμφωνία με τον 24χρονο σούτινγκ γκαρντ.

Oι απολαβές του τελευταίου θα φτάσουν συνολικά τα 6,5 εκατομμύρια δολάρια και θα τον κρατήσουν στην Oklahoma για άλλα δύο χρόνια, όπου θα συνεχίσει να προσφέρει τα πολύτιμα μακρινά σουτ του, δίπλα στους Kevin Durant και RusselI Westbrook.

Εκτός αυτού, η απόφαση για την παραμονή Cook πάρθηκε και με βάση την επιθυμία όλων στο σύλλογο να κρατήσουν την ομάδα που έφτασε μέχρι τους τελικούς της Δύσης, ώστε αν τα καταφέρουν να πάνε ένα βήμα παραπάνω.

Αυτή θα είναι η πέμπτη σεζόν του νικητή στο διαγωνισμό τριπόντων το 2009, ο οποίος στο παρελθόν έχει προσφέρει για τρία χρόνια τις υπηρεσίες του στο Miami. Την περσινή χρονιά, αγωνίστηκε σε 43 αγώνες με τους Thunder έχοντας κατά μέσο όρο 5,6 πόντους και 1,7 ριμπάουντ σε 13,9 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management