Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

24.12.11

"Αρκούδα" ο Cunningham

Πριν καλά καλά προλάβει να καταλαγιάσει το σοκ από τον τραυματισμό του Darrell Arthur, o οποίος θα χάσει όλη τη φετινή σεζόν, το Memphis προχώρησε στην κάλυψη του κενού που αφήνει ο 23χρονος πάουερ φόργουορντ στο ρόστερ, με την απόκτηση του Dante Cunningham.

Oι Grizzlies κατέθεσαν πρόταση 6,3 εκατομμυρίων δολαρίων για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας στον 24χρονο φόργουορντ, ο οποίος ήταν restricted free agent. Αυτό σημαίνει πως οι Bobcats είχαν τη δυνατότητα να "ματσάρουν" την προσφορά που την ίδια στιγμή θα τους έδινε το δικαίωμα να τον διατηρήσουν στο έμψυχο δυναμικό τους. Ωστόσο, αποφάσισαν να μην πραγματοποιήσουν την συγκεκριμένη κίνηση και πλέον ο άλλοτε παίκτης των Blazers μετακομίζει στο Memphis, όπου αύριο(24/12) θα βρίσκεται στην πρωινή προπόνηση των "αρκούδων". Έπειτα και από αυτή την προσθήκη, ο σύλλογος αριθμεί 13 εγγυημένα συμβόλαιο.

Ο απόφοιτος του Villanova επιλέχθηκε στο Νο3 του δευτέρου γύρου στο draft του 2009 από το Portland, στο οποίο και αγωνίστηκε τις δύο πρώτες σεζόν του στο ΝΒΑ. Toν περασμένο Φεβρουάριο βρέθηκε στο "πακέτο' της ανταλλαγής μαζί με τον Joel Pryzbilla και τον Sean Marks που είχε προορισμό το Charlotte για χάρη του Gerald Wallace που ακολούθησε την αντίθετη διαδρομή. Σε 141 παιχνίδια που βρέθηκε στο παρκέ ερχόμενος κατά κύριο λόγο από τον πάγκο, έχει καταγράψει 5,1 πόντους και 3,1 ριμπάουντ σε 16,6 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management