Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

30.12.11

Deron:"Χρειαζόμαστε παίκτες τοπ επιπέδου"

Αυτό που δεν χρειάζεται να έχεις δίπλωμα προπονητή για να το διαπιστώσεις τόνισε σε δηλώσεις του ο Deron Williams, ο οποίος φάνηκε να στέλνει το δικό του μήνυμα στους διοικούντες τους Nets. Συγκεκριμένα, o 27χρονος πόιντ γκαρντ αναφέρθηκε στη φετινή ομάδα του New Jersey, τουλάχιστον όπως αυτή έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής και ξεκαθάρισε πως από τα "δίχτυα" λείπουν παίκτες τοπ επιπέδου.

"Χρειαζόμαστε περισσότερα κομμάτια. Δεν είναι μυστικό αυτό", δήλωσε ο πρώην παίκτης των Jazz, για να συνεχίσει σχετικά με το τι λείπει από το σύλλογο του Newark:'' Δεν υπάρχουν πολλοί βασικοί αυτή την στιγμή στην ομάδα μας. Έχουμε πολλούς και εξαιρετικούς ρολίστες, πολλά παιδιά που ξέρουν τη δουλειά τους, αλλά σε αυτό το πρωτάθλημα χρειάζεσαι  μερικούς τοπ επιπέδου παίκτες, για να καταφέρεις να πετύχεις τους στόχους σου".

H απόκτηση του απόφοιτου του Illinois στα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου από τη Utah,  σηματοδότησε μία νέα αρχή για τους Nets, οι οποίοι γύρω του θέλησαν να ξεκινήσουν την ανοικοδόμηση μίας νέας ομάδας που θα πρωταγωνιστούσε. Παρόλα αυτά, δεν κατάφεραν(ακόμη) να προσθέσουν τα απαραίτητα "κομμάτια" που θα βοηθούσαν το σύλλογο να αλλάξει επίπεδο. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα, η προσπάθεια απόκτησης του Dwight Howard η οποία δεν στέφθηκε από επιτυχία, αλλά και άλλες περιπτώσεις παικτών(βλέπε Kirilenko) που δεν κατέληξαν εν τέλει σε...γάμο. Πάντως, η ενίσχυση του ρόστερ στο New Jersey κρίνεται απαραίτητη στις περισσότερες των θέσεων, κάτι που μαρτυρά και η απογοητευτική εικόνα της ομάδας στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management