Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

9.12.11

Απέκτησαν Dunleavy οι Bucks

Την φανέλα των Bucks θα φοράει για τα επόμενα δύο χρόνια ο Mike Dunleavy, o οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Milwaukke, το οποίο θα του αποφέρει 7,5 εκατομμύρια δολάρια.

O 31χρονος σμολ φόργουορντ ήταν ένας από τους πλέον αξιόλογους  free agent που κυκλοφορούσαν και τα "ελάφια" δίχως να χάσουν χρόνο τον έκαναν δικό τους. Αυτή θα είναι η τρίτη ομάδα στην 9ετή καριέρα του πρώην παίκτη των Pacers, καθώς πέραν της Indiana έχει αγωνιστεί και σε  Warriors. Στα 627(τα 423 ως βασικός)  παιχνίδια που έχει βρεθεί στο παρκέ, έχει καταγράψει μέχρι στιγμής 12,1 πόντους, 4,7 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ σε 28,7 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Παρόλα αυτά, ο σύλλογος της Indianapolis προχώρησε στην άμεση αντικατάσταση του Dunleavy, αφού απέκτησε τον Jegg Pendergraff των Blazers, ο οποίος πάντως την περσινή σεζόν δεν αγωνίστηκε καθόλου, λόγω σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο. O 24χρονος φόργουορντ, στη μοναδική του χρονιά(αυτή του 2009-2010) στο ΝΒΑ, αγωνίστηκε σε 39 αναμετρήσεις όπου είχε κατά μέσο όρο 2,7 πόντους και 2,5 ριμπάουντ σε 10,4 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management