Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

21.12.11

Συμφώνησαν με Evans οι Clippers

Μόνο η υπογραφή του συμβολαίου απομένει για να ολοκληρωθεί και επίσημα η απόκτηση του Reggie Evans από τους Clippers, ο οποίος συμφώνησε στη μονοετή συνεργασία που του πρότεινε η ομάδα του Los Angeles. O 31χρονος πάουερ φόργουορντ θα λάβει το minimum του συμβολαίου για τους βετεράνους που ανέρχεται σε 1,3 εκατομμύρια δολάρια.

Ο πρώην παίκτης των Raptors βρέθηκε μία ανάσα από τους Celtics, αλλά τελικά έγινε ο δεύτερος(μετά τον David West) που...κέρασε χυλόπιτα την ομάδα της Βοστόνης, επιλέγοντας την παρέα των Blake Griffin και Chris Paul. Με αυτό τον τρόπο έγινε πραγματικότητα και η επιθυμία του Vinny Del Negro, ο οποίος έπειτα από την παραμονή του DeAndre Jordan αναζητούσε ένα παίκτη που θα δίνει ανάσες στον θηριώδη σέντερ. Αυτόν τον βρήκε στο πρόσωπο του απόφοιτου της Iowa, καθώς ο τελευταίος μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια στις θέσεις 4 και 5.

Ο Evans δηλώνει"παρών" στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη τα τελευταία εννιά συναπτά έτη, κατά τα οποία έχει φορέσει τις φανέλες των Supersonics, Nuggets, Sixers, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια πρόσφερε τις υπηρεσίες του στο Toronto. Oι μέσοι όροι καριέρας του ανέρχονται σε 4,3 πόντους και 7 ριμπάουντ σε 19,5 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. Να σημειωθεί πως πρόκειται για έναν εξαιρετικό αμυντικό με έφεση στα ριμπάουντ, αλλά και αδύνατο σημείο του τον επιθετικό τομέα.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management