Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

29.12.11

"Πολεμιστής" Fesenko

Ενίσχυση στη θέση πέντε έκριναν πως χρειάζονται οι Warriors, κι έτσι προχώρησαν στην απόκτηση του free agent Kyrylo Fesenko. O 25χρονος σέντερ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τις αποδοχές του να ανέρχονται σε κάτι παραπάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια.

Με αυτή την κίνηση, οι "πολεμιστές" έδειξαν να μην ανησυχούν ιδιαίτερα για τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη ο Ουκρανός στο Eurobasket της Λιθουανίας, γεγονός που απέτρεψε τους Jazz να τον επαναπροσεγγίσουν ώστε να διαπραγματευτούν μαζί του μία πιθανή ανανέωση συμβολαίου.

Ο πρώην παίκτης της Utah εκτός απροόπτου θα έρχεται πίσω από τους Andris Biedrins και Kwame Brown, oι οποίοι θα είναι τα ψηλά κορμιά στα οποία θα στηριχτούν φέτος στη Χρυσή Πολιτεία. Ο Fesenko επιλέχθηκε στο Νο8 του δευτέρου γύρου στο draft του 2008 από τους Sixers, οι οποίοι τον παραχώρησαν με ανταλλαγή στους "Μορμόνους". Στους τελευταίους αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια, κατά τα οποία κατέγραψε 132 συμμετοχές με μέσους όρους 2,3 πόντους και 2 ριμπάουντ σε 8,3 λεπτά ανά αγώνα.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management