Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

11.12.11

"Σπιρούνι" ο Ford

Kι επίσημα παίκτης των Spurs θα πρέπει να θεωρείται ο T:J Ford, αφού έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του πρότειναν τα "σπιρούνια", χωρίς πάντως-σύμφωνα με την πολιτική του συλλόγου- να γίνουν γνωστά η διάρκεια και οι απολαβές του παίκτη. Ωστόσο, αν υποθέσουμε όπως αναμένεται ότι ο 28χρονος πόιντ γκαρντ θα υπογράψει ένα ''veteran  minimum" συμβόλαιο, τότε αυτομάτως οι αποδοχές του θα φτάσουν τα 1,2 εκατομμύρια δολάρια ετησίως.

Ο απόφοιτος του κολεγίου του Texas αποκτήθηκε -ξεκάθαρα-για να καλύψει το κενό που άφησε στο ρόστερ η αποχώρηση του George Hill για τους Pacers και φυσικά να δίνει ανάσες στον βασικό άσο της ομάδας, Tony Parker.

Στα επτά χρόνια παρουσίας του στο ΝΒΑ, ο Ford έχει φορέσει τις φανέλες των Bucks, Raptors και μέχρι πέρυσ των Pacers,όπου και πραγματοποίησε τη χειρότερη σεζόν της καριέρας του με 5,4 πόντους, 2 ριμπάουντ και 3,4 ασίστ σε 18,9 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα και σε σύνολο 41 αναμετρήσεων.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management