Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

13.12.11

Ισοφάρισαν και κρατάνε Gasol οι Grizzlies

Δεν πρόλαβε καλά καλά να συμπληρωθεί ένα 24ωρο από τη στιγμή που οι Rockets κατέθεσαν πρόταση ύψους 55εκ. δολαρίων για τετραετές συμβόλαιο στον restricted free agent Marc Gasol και πήραν άμεσα την απάντηση τους. Oι Grizzlies όπως ήταν λογικό δεν θα άφηναν σε καμία περίπτωση τον βασικό σέντερ και έναν από τους πλέον βελτιωμένους και καλύτερους παίκτες της ομάδας τους να τους φύγει μέσα από τα χέρια, προχωρώντας στην ισοφάριση της προσφοράς.

Έτσι, ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον 26χρονο Ισπανό, δίνοντας του παράλληλα το μέγιστο των οικονομικών απολαβών  που θα μπορούσε να πάρει, το οποίο ανέρχεται σε 58εκ. δολάρια για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο γεννημένος στη Βαρκελώνη παίκτης των "αρκούδων" θα συνεχίσει για τέταρτη σερί σεζόν στο Memphis, με το οποίο σε 232 παιχνίδια(οι 224 ως βασικός) έχει καταγράψει μέχρι τώρα 12,6 πόντους, 7,8 ριμπάουντ, 2,2 ασίστ και 1,4 μπλοκ σε 32,7 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. Μάλιστα, το αποκορύφωμα στην 4ετή παρουσία του στο ΝΒΑ, ήταν η περσινή απόδοση που είχε στην postseason όταν οι αριθμοί του σταμάτησαν κατά μέσο όρο στους 15 πόντους, 11,3 ριμπάουντ, 2,2 ασίστ, 2,2 μπλοκ και 1,1 κλεψίματα σε 39,9 λεπτά συμμετοχής που βρέθηκε στο παρκέ.

Στο μεταξύ, οι Grizzlies υπέγραψαν και τον ελεύθερο Jeremy Pargo, σε μία συμφωνία διετούς διάρκειας που θα αποφέρει στον αδερφό του άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού, Jannero,συνολικά  2 εκατομμύρια δολάρια. O 25χρονος ποίντ γκαρντ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αγωνιζόταν στη Μακάμπι Τελ Αβίβ την οποία άφησε για να περάσει τον Ατλαντικό και να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα, αγωνιζόμενος στο ΝΒΑ. 

Τέλος, παρελθόν από το ρόστερ του συλλόγου αποτελεί o Jared Reiner, τον οποίο οι "αρκούδες" αποδέσμευσαν δίχως να προλάβει να φορέσει τη φανέλα τους. Ο 29χρονος σέντερ κατέγραψε συνολικά 46 συμμετοχές σε δύο σεζόν που πρόσφερε τις υπηρεσίες του σε Bulls και Bucks, έχοντας κατά μέσο όρο 1,2 πόντους και 2,3 ριμπάουντ σε 8,2 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management