Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

17.12.11

"Σοκ" με Green στους Celtics

Aναστάτωση επικρατεί στο "στρατόπεδο" των Celtics, ύστερα και από την γνωστοποίηση των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Jeff Green. Αυτές έδειξαν ανεύρυσμα αορτής, κάτι που σημαίνει πως κρίνεται αναγκαία η χειρουργική επέμβαση, η οποία όπως αποφασίστηκε θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιανουαρίου.

Ο άτυχος 25χρονος φόργουορντ έπειτα από αυτή την εξέλιξη θα χάσει όλη τη φετινή σεζόν, ενώ στο σύλλογο ευελπιστούν να επιστρέψει δυνατός του χρόνου. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην παίκτης των Τhunder από την αρχή του training camp της Βοστόνης δεν ήταν σε θέση να προπονηθεί, όμως κανείς στους "πράσινους" δε περίμενε να ακούσει τα σημερινά άσχημα νέα. Πάντως, με την διαμορφωθείσα κατάσταση, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ενίσχυσης των πρωταθλητών του 2008 στη θέση του φόργουορντ.

Να υπενθυμιστεί πως ο απόφοιτος του Georgetown  μέσα στην βδομάδα είχε υπογράψει νέο μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "Κέλτες", το οποίο θα του αποφέρει 9 εκατομμύρια δολάρια. To No5 του draft το 2007, ήρθε στα μέσα τις περασμένης σεζόν στους Celtics, στο πλαίσιο της ανταλλαγής των Perkins και Robinson στους Thunder. Σε 26 παιχνίδια που αγωνίστηκε με το σύλλογο της Μασαχουσέτης είχε 9,8 πόντους και 3,3 ριμπάουντ σε 23,5 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management