Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

23.12.11

Προβλήματα για Haddadi

Σε αδιέξοδο φαίνεται ότι βρίσκεται ο Hamed Haddadi, o οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα με την άδεια εργασίας του(βίζα) και συνεχίζει να καταβάλλει προσπάθειες ώστε αυτή επιτέλους να θεωρηθεί, ενώ παράλληλα αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του κι ένα συμβόλαιο που να τον ικανοποιεί.

O 26χρονος σέντερ ήταν restricted free agent, με τους Grizzlies να του καταθέτουν πρόταση μονοετούς συμβολαίου με απολαβές 2 εκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, η ομάδα του Memphis αποφάσισε να αποσύρει την προσφορά της, κάτι που ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα και ο general manager των "αρκούδων" Chris Wallace. Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, ο Ιρανός θεωρείται πλέον unrestricted free agent, κάτι που του επιτρέπει να δεχτεί οποιαδήποτε προσφορά από άλλη ομάδα, χωρίς οι Grizzlies να έχουν τη δικαίωμα να την ισοφαρίσουν και να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους.

Η εν λόγω απόφαση από τους τελευταίους πάρθηκε με βάση τα οικονομικά του συλλόγου, καθώς επιθυμούν να παραμείνουν αρκετά κάτω από τα 70 εκατομμύρια δολάρια του φόρου πολυτελείας. Παρόλα αυτά, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της επαναπροσέγγισης από πλευράς Memphis, με μία πρόταση σαφώς μικρότερη από αυτή που είχαν καταθέσει αρχικά στον Haddadi και η οποία υπολογίζεται σε περίπου 1 με 1,5 εκ. δολάρια τη σεζόν, σε ένα πολυετές συμβόλαιο.

Στο μεταξύ, ο Darell Arthur υποβλήθηκε σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση στον αχίλλειο τένοντα από τους γιατρούς της ομάδας Dr. Fred Azar και Dr. Drew Murphy, κι όπως αναμενόταν θα χάσει όλη τη φετινή σεζόν.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management