Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

22.12.11

Στους Hawks o Green

To κενό που άφησε στο ρόστερ της ομάδας η αποχώρηση του Jamal Crawford δεν υφίσταται πλέον, αφού οι Hawks συμφώνησαν με τον free agent  Willie Green. Οι όροι του συμβολαίου δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας ακόμη, καθώς ο general amnager της Atlanta, Rick Sund-ο οποίος ήταν κι αυτός που ανακοίνωσε τη συμφωνία- επέλεξε να μην τους γνωστοποιήσει. Παρόλα αυτά, γίνεται λόγος για μονοετή συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο 30χρονος σούτινγκ γκαρντ είναι ένας αξιόπιστος παίκτης που διακρίνεται για το καλό περιφερειακό του σουτ,  με το οποίο έδωσε πολλές λύσεις την περασμένη σεζόν στους Hornets, όπου πραγματοποίησε μία από τις πιο παραγωγικές χρονιές στην καριέρα του. Στο παρελθόν έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του για επτά σεζόν στους Sixers, οι οποίοι τον έδωσαν πέρυσι το καλοκαίρι στις "σφήγκες" στο πλαίσιο της ανταλλαγής των Darius Songaila και Greg Brackins. Σε 499 αναμετρήσεις που βρέθηκε στο παρκέ έχει καταγράψει 9,3 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ σε 21,7 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Αυτή ήταν η πέμπτη προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό των "γερακιών" μετά τους Jerry Stackhouse,Tracy McGrady, Vladimir Radmanovic και Jannero Pargo, με την ομάδα της Southeast να ρίχνει το βάρος της ενίσχυσης της κυρίως στην περιφέρεια.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management