Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

11.12.11

Στους Hawks o Radmanovic

Τον ελεύθερο Vladimir Radmanovic πρόσθεσαν στο έμψυχο δυναμικό τους οι Hawks, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την ομάδα στη θέση 3, χωρίς  πάντως να γίνουν γνωστά οι διάρκεια του συμβολαίου και οι απολαβές του παίκτη.Ο 31χρονος σμολ φόργουορντ ήταν free agent από τους Warriors, οι οποίοι δεν έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον να ανανεώσουν τη συνεργασία τους μαζί του.

Παράλληλα και ο Βόσνιος δεν φαίνεται να επιθυμούσε την παραμονή του στη Χρυσή Πολιτεία, αφού την περσινή σεζόν μπορεί να βρέθηκε στο παρκέ σε 74 αναμετρήσεις, αλλά ο μέσος όρος συμμετοχής του ήταν ο χαμηλότερος της καριέρας του.

Να σημειωθεί πως τα ''γεράκια'' θα είναι η έκτη ομάδα στη 10ετή καριέρα του Radmanovic, αφού στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Supersonics(γύρος 1, θέση 12 στο draft 2001), Clippers, Lakers και Bobcats. Σε 663 αγώνες που συμμετείχε, κατέγραψε 8,5 πόντους, 3,9 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ σε 23 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα, ενώ η περασμένη σεζόν του με τους "πολεμιστές" ήταν η δεύτερη χειρότερη της καριέρας του με 5,1 πόντους, 2,9 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ σε 15,8 λεπτά συμμετοχής.

Στο μεταξύ, τη φανέλα της Atlanta θα συνεχίσει να φοράει και ο Jason Collins που αν και ελεύθερος, επέλεξε να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Αυτή θα είναι η τρίτη χρονιά του 33χρονου σέντερ στους Hawks που πέρυσι ξεκίνησε ως βασικός στους 28 από τους 49 αγώνες που πήρε μέρος. Αυτή ήταν και η πιο παραγωγική χρονιά του απόφοιτου του Stanford τις τρεις τελευταίες σεζόν, αφού είχε 2 πόντους και 2,1 ριμπάουντ σε 12,1 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management