Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

20.12.11

Παρελθόν ο Hayes!

Στη λύση της συνεργασίας τους με τον Chuck Hayes προχώρησαν οι Kings, καθώς δεν κατάφερε να περάσει τις περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις. Ο 28χρονος σέντερ στα τέλη της περασμένης βδομάδες υποβλήθηκε σε εξέταση καρδιάς, η οποία έδειξε μία μικρή "ανωμαλία" όπως χαρακτηρίστηκε από τους ιθύνοντες της νέας του ομάδας. Έτσι κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε επιπλέον δοκιμές, τις οποίες απέτυχε να περάσει με επιτυχία. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι "βασιλιάδες" να προβούν στην ακύρωση του τετραετούς συμβολαίου που είχε υπογράψει και με βάση το οποίο θα εισέπραττε συνολικά 21,3 εκατομμύρια δολάρια. 

Η παρουσία του πρώην παίκτη των Rockets στη "media day" του Sacramento την περασμένη Πέμπτη, δεν έδινε σε καμία περίπτωση το στίγμα του τι πρόκειται να επακολουθήσει, αφού ο ίδιος φαινόταν ευδιάθετος, ενώ αστειευόταν συνεχώς με τους συμπαίκτες του.Παρόλα αυτά, αποφασίστηκε να προφυλαχθεί  στην πρώτη αναμέτρηση της preseason κόντρα  στους Warriors .

Πλέον, η αποχώρηση του απόφοιτου του Kentucky αφήνει ένα μεγάλο κενό στη βασική πεντάδα των "μωβ", καθώς προοριζόταν να ξεκινάει στο αρχικό σχήμα. Με βάση αυτό, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο επιστροφής του Samuel Dalembert, ο οποίος είναι free agent και πρόσφερε τις υπηρεσίες του στο Sacramento την περασμένη σεζόν. Μάλιστα, ο 30χρονος σέντερ σε 80 αναμετρήσεις που φόρεσε τη φανέλα των "βασιλιάδων" κατέγραψε κατά μέσο όρο 8,1 πόντους, 8,2 ριμπάουντ και 1,5 μπλοκ σε 24,2 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί πως το όνομα του έχει ακουστεί έντονα για πολλές ομάδες, μεταξύ των οποίων το Houston και το Miami.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management