Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

8.12.11

Άτυχος Hinrich, τυχερός Teague

Άσχημα νέα επιφύλασσε η διάρκεια του lockout για την Atlanta, η οποία ενδέχεται να στερηθεί τις υπηρεσίες του Kirk Hinrich μέχρι τον ερχόμενο Μάρτιο! Ο 30χρονος γκαρντ πήρε την απόφαση να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στις αρχές Νοεμβρίου, καθώς αντιμετώπιζε ενοχλήσεις στον ώμο καθ' όλη την διάρκεια των ατομικών προπονήσεων που πραγματοποιούσε.

Η επέμβαση ήταν επιτυχής, ωστόσο ο παίκτης των Hawks θα πρέπει να μείνει εκτός προπονήσεων για ένα μήνα. Παρόλα αυτά, τα άσχημα νέα για τα "γεράκια" δεν σταματάνε εδώ, αφού όπως ξεκαθάρισε και ο general manager του συλλόγου, Rick Sund:"Ένας τέτοιος τραυματισμός συνήθως απαιτεί τρείς με τέσσερις μήνες ώστε να αποθεραπευτεί πλήρως". Σε αυτή την περίπτωση, ο απόφοιτος του Kansas  θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του, τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του ερχόμενου Φλεβάρη.

Αυτό σημαίνει πως μέχρι τότε η Atlanta θα στηριχθεί σε πρώτη φάση στον ταλαντούχο Jeff Teague, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στην postseason, όπου αγωνιζόμενος σε οκτώ αναμετρήσεις(οι έξι ως βασικός) κατέγραψε κατά μέσο όρο 11,8 πόντους, 3,5 ασίστ, 2,1 ριμπάουντ και 0,8 κλεψίματα  σε 29,8 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management