Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

10.12.11

Kράτησαν Hill, αντάλλαξαν Pietrus

Μέχρι τα 40 του θα συνεχίσει να αγωνίζεται στους Suns ο Grant Hill, ο οποίος αποδέχτηκε την προσφορά της ομάδας του και υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας που θα του αποφέρει 6,5 εκατομμύρια δολάρια. Στο Phoenix είχαν ξεκαθαρίσει εξ αρχής πως είχαν σκοπό να διατηρήσουν τον 39χρονο σμολ φόργουορντ στο ρόστερ τους, καταθέτοντας του -αρχικά-πρόταση ύψους 5εκ. δολαρίων. Ωστόσο, όταν είδαν τους Knicks, Bulls, Spurs και Clippers να προσεγγίζουν τον κατά τα άλλα unrestricted free agent παίκτη τους, ανέβασαν κατά ενάμιση εκατομμύριο την προσφορά τους και κατάφεραν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους.

Έτσι, ο απόφοιτος του κολεγίου του Duke έπειτα από έξι χρονιές σε Pistons και Magic θα συνεχίσει την καριέρα του για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν στους ''Hλιους'' και αν όλα πάνε καλά θα καταφέρει να ξεπεράσει και το ''φράγμα'' των 1000 παιχνιδιών, αφού αυτή τη στιγμή βρίσκεται στους 948. Αναμετρήσεις, όπου το μεγαλύτερο μέρος των οποίων τον έβρισκαν στη βασική πεντάδα, καταγράφοντας μέχρι στιγμής 17,5 πόντους 6,3 ριμπάουντ, 4,3 ασίστ και 1,3 κλεψίματα σε 34,8 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Παρόλα αυτά, οι Suns δεν έμειναν στην ανανέωση του Hill,αφού αποφάσισαν να δώσουν στους Raptors  τον Michael Pietrus για τον οποίο έλαβαν από το Toronto ένα ντραφτ πικ δεύτερου γύρου. Ωστόσο, το ''deal'' δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, αφού ο 29χρονος σμολ φόργουορντ πρέπει να περάσει πρώτα από ιατρικές εξετάσεις. Ο Γάλλος κατέληξε από το Orlando στο Phoenix τον περασμένο Φεβρουάριο, μαζί με τον Μarcin Gortat στο πλαίσιο της ανταλλαγής τον Turkoglu και Richardson που ακολούθησαν την αντίθετη διαδρομή. Ωστόσο, δε κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα, με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσει μία μέτρια -δεύτερη μισή-σεζόν με 7,4 πόντους και 2 ριμπάουντ σε 18,1 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα και σε σύνολο 38 αναμετρήσεων.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management