Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

23.12.11

Ξανά στους Kings o Hayes

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της συνεργασίας του Chuck Hayes με τους Kings, αφού ο 28χρονος σέντερ υπέγραψε νέο τετραετές συμβόλαιο με τις αποδοχές του να ανέρχονται πλέον  σε 22,3 εκατομμύρια δολάρια. Δηλαδή,συνολικά  1εκ. δολάρια πάνω από την πρώτη συμφωνία των δύο πλευρών.Κίνηση με την οποία οι "βασιλιάδες" προφανώς θέλησαν να ανταμείψουν τον πρώην παίκτη του Ηouston, για την λάθος εκτίμηση της υγείας του.

Η τελευταία πραγματοποιήθηκε από το ιατρικό επιτελείο του Sacramento, που αρχικά είχε εντοπίσει μία μικρή "ανωμαλία" (όπως την χαρακτήρισαν) στην καρδιά. Στη συνέχεια, υποβλήθηκε σε περαιτέρω δοκιμές, ώστε να προσδιοριστεί με ακρίβεια το πρόβλημα που πιθανόν να αντιμετώπιζε. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν καρδιακή δυσλειτουργία, με το ιατρικό επιτελείο των "μωβ" να πείθει τη διοίκηση για τη λύση της συνεργασίας της με τον παίκτη.

Παρόλα αυτά, ο απόφοιτος του Kentucky δεν κάθισε με σταυρωμένα χέρια, κι αμέσως μετέβη σε διάσημο καρδιολογικό νοσοκομείο του Cleveland για να υποβληθεί σε μία σειρά από εξαντλητικές εξετάσεις, τις οποίες άλλωστε ζήτησε ο ίδιος. Τα αποτελέσματα ήταν εντελώς αντίθετα από αυτά που υποστήριξαν οι γιατροί των Kings, αφού όπως αποφάνθηκαν οι ομόλογοι τους στην πόλη του Ohio, ο βραχύσωμος σέντερ δεν αντιμετωπίζει απολύτως κανένα πρόβλημα και μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται κανονικά, δίχως τον παραμικρό φόβο για την κατάσταση της υγείας του.

Αυτό ώθησε το σύλλογο της California να τον πλησιάσει και πάλι προσφέροντας του ένα ακόμη μεγαλύτερο-οικονομικά- συμβόλαιο και να τον κάνει ξανά δικό του. Άλλωστε, απ' ότι φάνηκε οι ιθύνοντες της ομάδας δεν είχαν και πολλές επιλογές, αφού ο Samuel Dalembert που φαινόταν να βρίσκεται ένα βήμα από την επιστροφή του, επέλεξε εν τέλει τους Rockets.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management