Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

18.12.11

Στους Kings o Outlaw

Ακόμη μία σημαντική προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό τους πραγματοποίησαν οι Kings, καθώς συμφώνησαν με τον Travis Outlaw. Ο τελευταίος, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τους "βασιλιάδες" το οποίο θα τον κάνει πλουσιότερο κατά 12 εκατομμύρια δολάρια.

Να υπενθυμιστεί ότι ο 27χρονος σμολ φόργουορντ είχε αποδεσμευτεί από τους Nets μέσα στην εβδομάδα, οι  οποίοι κάνανε χρήση του "amnesty clause" ώστε να απαλλαγούν από το "βαρύ" του συμβόλαιο. Αυτό καθώς η περσινή κακή χρονιά(82 αγώνες, 9,2 π., 4 ριμπ., 1 ασ.) που έκανε στο Newark, ερχόταν σε αντίθεση με τα πολλά χρήματα που λάμβανε. Ωστόσο, το New Jersey θα του καταβάλει κανονικά τα 28 εκατομμύρια δολάρια που προέβλεπε η πενταετής συμφωνία των δύο πλευρών. Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, ο άλλοτε παίκτης των Blazers, εισήλθε στην λίστα των "waivers" όπου μπαίνει κάθε παίκτης που αποδεσμεύεται από την ομάδα του, για τρεις μέρες. Σε αυτό το διάστημα, ο σύλλογος που θα κάνει τη μεγαλύτερη προσφορά στον εκάστοτε καλαθοσφαιριστή, θα είναι και αυτός που θα τον κάνει δικό του. Το παραπάνω συνέβη και με την περίπτωση του Sacramento με τον Outlaw, με τους πρώτους να καταθέτουν την καλύτερη πρόταση και να τον φέρνουν στην California.

Παρόλα αυτά, ο Outlaw δεν θα είναι διαθέσιμος από το ξεκίνημα της κανονικής περιόδου, κι αυτό καθώς είχε σπάσει τον καρπό του κατά τη διάρκεια του lockout και προσπαθώντας να προπονηθεί στο μποξ. Ωστόσο, εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα είναι σύντομα στη διάθεση του προπονητή του.

Tα οφέλη που θα αποκομίσου οι "μωβ" από την εν λόγω μεταγραφή, έχουν να κάνουν με το γεγονός πως πρόκειται για έναν αθλητικό παίκτη, ο οποίος αγωνίζεται σε μία θέση που οι Kings είχαν ανάγκη από ενίσχυση. Παράλληλα, σημαντική παράμετρος αποτελεί η δυνατότητα που τους δίνεται να χρησιμοποιήσουν πλέον τον δικό τους όρο αμνηστίας στους Fransisco Garcia ή John Salmons, κάποια στιγμή στο μέλλον.

Ο Outlaw επιλέχθηκε στο Νο23 στο draft του 2003 από τους Blazers, στους οποίους αγωνίστηκε για τα επόμενα επτά χρόνια, πριν μετακομίσει μέσω ανταλλαγής στο L.A και τους Clippers. Σε 482 παιχνίδια που βρέθηκε στο παρκέ έχει καταγράψει 9,5 πόντους και 3,4 ριμπάουντ σε 22,9 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management