Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

11.12.11

Έκλεισε στους Knicks ο Chandler!

 
Οι New York Knicks δείχνουν αποφασισμένοι να ανέβουν επίπεδο και ομολογουμένως φαίνεται να βρίσκονται στον σωστό δρόμο. Το βράδυ του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η συμφωνία με τον Tyson Chandler. Ο πρώην center του Dallas θα βοηθήσει πάρα πολύ στην αμυντική θωράκιση της ομάδας του Mike D'Antoni, καθώς έρχεται από μια γεμάτη χρονιά με τους πρωταθλητές και η αλήθεια είναι ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Με μέσο όρο 10,1 πόντους και 9,4 rebs το σίγουρο είναι ότι θα γεμίσει την ρακέτα των Knicks. Ο Chandler υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει 56Μ δολάρια. Το ακριβές deal των τριών ομάδων που αναμίχθηκαν στο trade είναι το παρακάτω.

  • Οι Knicks έστειλαν τον Ronny Turiaf, το πικ του δεύτερου γύρου στο draft του 2013, καθώς και χρήματα στους Wizards.
  • Οι Knicks επίσης έδωσαν τον Andy Rautins(5 ματς έχει παίξει το παλικάρι στα περσινά playoffs) στο Dallas .
  • To Dallas έδωσε το πικ του δεύτερου γύρου στο draft του 2012 στην Washington, ενώ παραχώρησε τα δικαιώματα του Ahmad Nivins και Γιώργου Πρίντεζη στη Νέα Υόρκη.
  • H Washington με τη σειρά της δίνει ένα μελλοντικό πικ δεύτερου γύρου στο Dallas.
Επιπλέον η Νέα Υόρκη, αφήνει τον Chancey Billups με τη χρήση του amnesty για να δημιουργήσει χώρο στο cap της. Απέκτησε επίσης τον Mike Bibby με μονοετές συμβόλαιο και φτιάχνει σιγά σιγά ένα σοβαρό και ανταγωνιστικό ρόστερ. 
 Με τον τρόπο αυτό, όπως δήλωσε και ο Mike "ssol" D'Antoni η ομάδα έχει την καλύτερη frontcourt του πρωταθλήματος με τους Anthony-Stoudemire-Chandler να γεμίζουν το 3-4-5. Το στοίχημα είναι να τους δέσει και να βρει έναν μαέστρο να τους "τρέξει". Ο Βibby μπορεί άραγε;

espn.com, sportsillustrated.com, yardbarke.com

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management