Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

7.12.11

Συμφώνησε με Lakers o Kapono

Σύμφωνα με αμερικανικά Μ.Μ.Ε ο Jason Kapono ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με τους Lakers, ύστερα από αρκετές ημέρες διαπραγματεύσεων. Οι "Λιμνάνθρωποι" πρόσφεραν στον πρώην παίκτη των 76ers συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές περί τα 1,3 εκ. δολάρια τη σεζόν, με τον ίδιο να δείχνει θετικός στην προοπτική της ομάδας του Kobe Bryant. Ωστόσο, ο 30χρονος σμολ φοργουορντ θα περιμένει να ακούσει και την προσφορά των Knicks, η οποία αναμένεται να του κατατεθεί  μέσα στις επόμενες μέρες, ώστε να αποφασίσει το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Να σημειωθεί πως όπως προβλέπουν οι κανονισμοί, απαγορεύεται οποιαδήποτε μορφή γραπτής συμφωνίας, μέχρι την επίσημη λήξη του lockout, καθώς και οι ανακοινώσεις.

Ο απόφοιτος της UCLA και γεννημένος στο Long Beach, πραγματοποίησε πέρυσι τη χειρότερη χρονιά της καριέρας του, αγωνιζόμενος σε 24 παιχνίδια(τα δύο ως βασικός), αφού ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό που του στέρησε τη συμμετοχή του στο μεγαλύτερο μέρος της κανονικής διάρκειας. Συγκεκριμένα,  κατέγραψε  0,7 πόντους, 0,4 ριμπάουντ και 0,2 ασίστ σε 4,7 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. Αντίθετα, η καλύτερη σεζόν του ήταν αυτή του 2006-2007, όταν πρόσφερε τις υπηρεσίες του σε 64 αγώνες του Miami, αποχαιρετώντας τους Heat με μέσο όρο 10,9 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ σε 26,4 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management