Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

15.12.11

Έμεινε Νέα Ορλεάνη ο Landry

Κάτοικος Νέας Ορλεάνης θα παραμένει για τουλάχιστον ακόμη ένα χρόνο ο Carl Landry, καθώς είπε το "ναι" στο μονοετές συμβόλαιο που του πρότειναν οι Hornets, με τις αποδοχές του να φτάνουν τα 9 εκατομμύρια δολάρια. Ο 28χρονος πάουερ φόργουορντ ήταν ελεύθερος να επιλέξει το που θα συνεχίσει την καριέρα του, ωστόσο επιθυμία του ήταν να παραμείνει στις "σφήγκες" και το έδειξε εμπράκτως, αφού ενδιαφέρον για την απόκτηση του εξέφρασαν κι άλλες ομάδες, τις οποίες απέρριψε.

Συγκεκριμένα, o απόφοιτος του Purdue είχε συζητήσεις με Νets και Blazers, τις οποίες απ'ότι φάνηκε "τρέναρε" αφού περίμενε την πρόταση των Hornets, που όλο αυτό το διάστημα είχαν επικεντρωθεί στην ανταλλαγή του Chris Paul.

O ατζέντης του άλλοτε παίκτη των Rockets, Mark Bartelstein. σε δηλώσεις του στο Associated Press επιβεβαίωσε την παραμονή του πελάτη του στη Νέα Ορλεάνη, αποκαλύπτοντας μάλιστα και το λόγο της μικρής διάρκειας του συμβολαίου του. Αυτός δεν ήταν  άλλος από την αβέβαιη κατάσταση στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του συλλόγου, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως στον Landry αρέσει να δουλεύει με τον τεχνικό Monty Williams, σημειώνοντας ότι ο general manager της ομάδας, Dell Demps, έκανε σπουδαία δουλειά που επέλεξε να ανανεώσει την συνεργασία με τον πελάτη του.

Ο Landry είχε επιλεγεί στο Νο1 του δευτέρου γύρου στο draft του 2007 από τους Supersonics,στους οποίους δεν αγωνίστηκε ποτέ, αφού κατέληξε μέσω ανταλλαγής στο Houston. Στις "ρουκέτες"  πρόσφερε τις υπηρεσίες του για τρία χρόνια, προτου μετακομίσει στο Sacramento Kings, από όπου τον απέκτησαν οι "σφήγκες" στα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου, στέλνοντας στους Kings τον Marcus Thornton. Σε 267 παιχνίδια έχει μέσους όρους καριέρας 12,1 πόντους και 5,1 ριμπάουντ σε 24,9 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management