Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

14.12.11

Πήραν Hayward,έδωσαν Vaden οι Thunder

Σε συμφωνία για ανταλλαγή των Lazar Hayward και Robert Vaden ήρθαν Tmberwolves και Thunder αντίστοιχα. Συγκεκριμένα, ο πρώτος θα μετακομίσει στην Oklahoma, ενώ ο δεύτερος θα ακολουθήσει την αντίθετη διαδρομή μαζί με δύο υπό όρους δευτέρου γύρου πικ σε μελλοντικά draft.

"Eίμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε τη δυνατότητα να προσθέσουμε τον Lazar στην ομάδα μας" δήλωσε αρχικά ο general manager των Thunder, Sam Presti,για να συνεχίσει:''O Lazar είναι ένας παίκτης που παρακολουθούσαμε στενά από τη διαδικασία του draft και πιστεύουμε πως είναι κατάλληλος για την κουλτούρα και την ταυτότητα που συνεχίζουμε να χτίζουμε στην Oklahoma. H δύναμη, το ύψος και το σουτ του είναι ικανότητες που θα προσθέσουν βάθος στο ρόστερ μας, ενώ ο επαγγελματισμός και η ανταγωνιστικότητα του είναι στοιχεία που εκτιμούμε στην ομάδα".

Ο 25χρονος φόργουορντ επιλέχθηκε από τη Minnesota στο Νο30 του draft το 2010 και στη rookie σεζόν του αγωνίστηκε σε 42 αγώνες, όπου κατέγραψε 3,8 πόντους και 1,6 ασίστ σε 10 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.Αντίθετα, ο Vaden είναι ένας 26χρονος γκαρντ που επιλέχθηκε στην 26η θέση του δευτέρου γύρου στο draft του 2009 από τους Bobcats, οι οποίοι τον δώσανε με ανταλλαγή στους Τhunder. Έχει αγωνιστεί στην Ιταλική Imola, τη Σλοβακική Nitra(κατά τη διάρκεια του lockout) αλλά και στους Tulsa Sixers της D-League χωρίς πάντως να έχει μέχρι στιγμής καμία συμμετοχή στο ΝΒΑ.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management