Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

11.12.11

"Mπαμ" με West οι Pacers, θέλουν και Mayo

Μία σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησαν οι Pacers, αφού συμφώνησαν με τον David West. Ο τελευταίος, αποδέχτηκε την πρόταση του συλλόγου της Indianapolis για διετές συμβόλαιο συνεργασίας που θα του αποφέρει 20 εκατομμύρια δολάρια. O 31χρονος  πάουερ φόργουορντ  αν και φαινόταν πως ήταν μία ανάσα από τους Celtics, η μυστικότητα αλλά και η αμεσότητα με την οποία κινήθηκε η Indiana φάνηκε πως μέτρησαν στην τελική απόφαση του πρώην παίκτη των Hornets, που έβλεπε τη Βοστόνη να καθυστερεί χαρακτηριστικά.

Tο μεγάλο "deal"  για τους Pacers,επιβεβαίωσε ο ατζέντης του West, Lance Young,ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά:'' Ο David είναι έτοιμος να τους βοηθήσει(σ.σ Pacers) να κατακτήσουν το πρωτάθλημα''.

Ο απόφοιτος του Xavier, θα βγάλει για πρώτη φορά στην καριέρα του τη φανέλα με τη "σφίγγα" για να φορέσει αυτή της Indiana,αφού από το 2003-όταν και επιλέχθηκε στο Νο18 του draft από τους Hornets- μέχρι και πέρυσι πρόσφερε τις υπηρεσίες του στη Νέα Ορλεάνη. Όσον αφορά τους αριθμούς τους, αυτοί "μιλάνε" από μόνοι τους αφού σε  530 αναμετρήσεις έχει κατά μέσο όρο 16,4 πόντους, 7,3 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 32,4 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες των Pacers δε σταματάνε εδώ, αφού θέλουν να φέρουν στο Conseco Fieldhouse και τον O.J Mayo των Grizzlies. Mάλιστα, για να το καταφέρουν έχουν σκοπό να στείλουν τον Josh McRoberts στο Memphis, με τον οποίο έχουν ήδη δελεαστεί μία φορά οι "αρκούδες". Συγκεκριμένα, την περσινή σεζόν οι δύο ομάδες τα είχαν βρει στην εν λόγω ανταλλαγή, αλλά χωρίς να προλάβουν να την ολοκληρώσουν εντός προθεσμίας που είχε δώσει το ΝΒΑ.

Έτσι, θα το επιχειρήσουν και φέτος, με μία σημαντική διαφορά. Ο McRoberts τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι free agent και για να κλείσει το "deal" θα πρέπει να ανανεώσουν το συμβόλαιο του και να τον στείλουν με sign and trade στο Memphis, ώστε να γίνει η επιθυμία τους πραγματικότητα και να εντάξουν στο δυναμικό τους και τον 24χρονο σούτινγκ γκάρντ.

Τέλος, να σημειωθεί πως στην Indiana προχώρησαν και στην επέκταση της συνεργασίας τους με τον ελεύθερο Jeff Foster, αλλά και στην απόκτηση του επίσης free agent Jeff Pendergraph. Αυτή θα είναι η 13η σεζόν του 34χρονου σέντερ που αποτελεί αναπόσπαστο των Pacers από το 1999. Σε 753 αναμετρήσεις που βρέθηκε στο παρκέ έχει καταγράψει 4,9 πόντους και 6,9 ριμπάουντ σε 20,7 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. Από την άλλη ο 24χρονος φόργουορντ βρέθηκε πολύ κοντά στο να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους Blazers, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε. Στη μοναδική σεζόν(2009-2010) που αγωνίστηκε, οι μέσοι όροι του ανέρχονταν  σε2,7 πόντους και 2,5 ριμπάουντ σε 10,4 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα και σε σύνολο 39 αναμετρήσεων.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management