Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

10.12.11

Στους Mavs o Wright, κοντά και σε Carter

Mπορεί Caron Butler και Tyson Chandler(πολύ κοντά σε συμφωνία με τους Knicks) να αποτελούν οριστικά παρελθόν από το Dallas, ωστόσο οι πρωταθλητές δεν κάθισαν με σταυρωμένα χέρια και προχώρησαν άμεσα στην ενίσχυση του ρόστερ τους.

Συγκεκριμένα, οι Mavericks απέκτησαν τον ελεύθερο Brandan Wright(δεν ανανέωσε με τους Nets) χωρίς πάντως-σύμφωνα με την πολιτική του συλλόγου-να γίνουν γνωστά η διάρκεια του συμβολαίου και οι απολαβές του 24χρονου πάουερ φόργουορντ. Ο Wright είχε επιλεγεί στη θέση οκτώ του draft το 2007 από τους Bobcats, ωστόσο την ίδια βραδιά τα δικαιώματα του πέρασαν στους Warriors μέσω ανταλλαγής. Αγωνίστηκε για τρία συναπτά έτη στους ''πολεμιστές'' μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν η ομάδα του τον έστειλε με ανταλλαγή στο New Jersey. Σε 114 αναμετρήσεις που βρέθηκε στο παρκέ έχει κατά μέσο όρο 5,4 πόντους και 3 ριμπάουντ σε 12,7 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Παράλληλα, οι Τεξανοί βρίσκονται μία ανάσα και από τη συμφωνία με τον Vince Carter, τον οποίο προσέγγισαν αμέσως μόλις ο "Air Canada" έμεινε ελεύθερος από τους Suns.Oι τελευταίοι αποδέσμευσαν τον 34χρονο σούτινγκ γκαρντ, κάνοντας χρήση ενός ειδικού όρου που υπήρχε στο συμβόλαιο του και ο οποίος τους έδινε τη δυνατότητα να καταβάλλουν ως αποζημίωση μόλις 4εκ. δολάρια, αντί για 18 που προέβλεπε το συμβόλαιο του απόφοιτου της North Carolina για τη φετινή χρονιά.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management