Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

19.12.11

Mullens στους Bobcats,πικ στους Thunder

Tο κενό που άφησε στη θέση 5  η αποχώρηση του Kwame Brown(υπέγραψε ως free agent στους Warriors) έτρεξαν να καλύψουν οι Bobcats, αποκτώντας μέσω ανταλλαγής από τους Thunder τον Byron Mullens. Οι "αγριόγατες" πρόσφεραν στην Οklahoma ένα πικ δεύτερου γύρου για το draft του 2013, η οποία με την σειρά της πέραν του 22χρονο σέντερ κατέβαλλε και ένα ποσό σε μετρητά.

"Aν και πιστεύουμε ότι ο Byron είναι ένας παραγωγικός παίκτης σε αυτό το πρωτάθλημα, είναι φανερό ότι στο άμεσο μέλλον θα είναι δύσκολο γι αυτόν να συνεχίσει την ανάπτυξη του και να έχει την ευκαιρία για σημαντική επίδραση  στην ομάδα μας, λόγω της τρέχουσας διαμόρφωσης του ρόστερ μας" δήλωσε ο general manager των "κεραυνών", Sam Presti, ο οποίος ήταν κι αυτός που ανακοίνωσε την συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και συνέχισε:" Aυτή η ανταλλαγή μας δίνει την ευκαιρία να φτιάξουμε τα μελλοντικά οικονομικά του συλλόγου και την ευελιξία του ρόστερ, ενώ παράλληλα μας παρέχει και μία επιλογή για το draft του 2013".


Ο Mullens κατά τη διάρκεια του lockout συμφώνησε να αγωνιστεί με τη φανέλα του Πανιωνίου, τον οποίο άφησε μόλις ξεκλειδώθηκε το "λουκέτο". Επιλέχθηκε από τους Mavericks  στη θέση 24 του draft το 2009, χωρίς πάντως να φορέσει τη φανέλα του Dallas, αφού το ίδιο βράδυ(του draft) δόθηκε με ανταλλαγή στην Oklahoma. Έχει αγωνιστεί σε 26 αναμετρήσεις με την ομάδα του Kevin Durant, καταγράφοντας κατά μέσο όρο 1,5 πόντους και 1,3 ριμπάουντ σε 5,3 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management