Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

18.12.11

Πήρανε Murphy οι Lakers

Mετά την απόκτηση του Josh McRoberts οι Lakers αποφάσισαν να προχωρήσουν σε ακόμη μία προσθήκη στη θέση 4, κι έτσι έφεραν στο Los Angeles τον Troy Murphy.  Ο 31χρονος πάουερ φόργουορντ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τις αποδοχές του να ανέρχονται στο μίνιμουμ που μπορεί να δοθεί σε βετεράνους και συγκεκριμένα σε 1,3 εκατομμύρια δολάρια.

Μάλιστα, τον πρώην παίκτη των Celtics προσέγγισαν και οι Knicks, με τους "Λιμνάνθρωπους" να είναι αυτοί που στο τέλος τον έπεισαν και κατάφεραν να αποσπάσουν την υπογραφή του. Σίγουρα, οι φίλαθλοι των "κίτρινων" δεν θα ενθουσιάστηκαν από την εν λόγω προσθήκη, βλέποντας την τελευταία σεζόν του σε New Jersey και Boston, ωστόσο τα καλά του χρόνια στους Pacers δε φαντάζουν και τόσο μακρινά. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως είδαν και οι ιθύνοντες του συλλόγου του Los Angeles και τον πρόσθεσαν στο σύνολο τους, όπου θα έρχεται από τον πάγκο για να δίνει τις απαραίτητες ανάσες στον Pau Gasol, έχοντας παράλληλα να "ανταγωνιστεί" και τον McRoberts στα λεπτά συμμετοχής. Το μόνο για το οποίο εκφράζονται ανησυχίες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, έχει να κάνει με το γεγονός πως αντιμετώπιζε πρόβλημα στην πλάτη, κάτι που του στοίχισε αρκετά παιχνίδια σε προηγούμενες σεζόν.

Ο απόφοιτος του Notre Dame έχει αγωνιστεί για δέκα συναπτά έτη στο "μαγικό κόσμο", κατά τα οποία φόρεσε τις φανέλες των Warriors(τον επέλεξαν στο Νο14 του draft το 2001), Pacers, Nets και Celtics. Σε 656 αναμετρήσεις που έχει βρεθεί στο παρκέ, οι μέσοι όροι καριέρας του ανέρχονται σε 11,6 πόντους, 8,3 ριμπάουντ και 1,6 σε 28,5 λεπτά ανά αγώνα. Να σημειωθεί πως το περσινό πέρασμα του από "Kέλτες" και "δίχτυα" ήταν η χειρότερη χρονιά της καριέρας του, αγωνιζόμενος συνολικά σε 35 παιχνίδια.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management