Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

11.12.11

O Howard στους Lakers μέσω Odom...

O Lamar Odom κοντά στους Dallas Mavericks, μια μετακίνηση που θα βοηθήσει την ομάδα του Jerry Buss να φέρει στην πόλη τον Dwight Howard. Μετά το φιάσκο με την ανταλλαγή που ποτέ δεν έγινε και τον Chris Paul να συζητάει πλέον το ενδεχόμενο να καταλήξει στο Los Angeles για λογαριασμό των Clippers, οι Lakers στοχοποιούν ξεκάθαρα τον Superman.
 Αρχικά λοιπόν το βέτο που άσκησε ο κομισάριος του NBA μετατρέποντας τη λίγκα σε κωμωδία και στη συνέχεια η απόσυρση των Lakers από τις νέες συζητήσεις μεταξύ των τριών (Lakers, Hornets, Rockets) κάτω από τις νέες προϋποθέσεις που τέθηκαν από τον νταβατζή θείο Στερν. Σύμφωνα με πηγές λοιπόν, οι  "purple n gold" θεώρησαν ασύμφορους τους νέους όρους που έθεσε το ΝΒΑ για την πραγματοποίηση του trade, επομένως πλέον κινούνται για τον Dwight Howard.
 Σε αυτό θα τους βοηθήσει η μετακίνηση του Lamar Odom στο Dallas, το οποίο χρησιμοποιεί την trade exception από τη μετακίνηση του Chandler στους Knicks νωρίτερα.

 Κατά τη γνώμη μου αμφιλεγόμενη μετακίνηση, καθώς ναι μεν ελευθερώνεται χώρος, αλλά από την άλλη οι Lakers σε ενδεχόμενη ανταλλαγή κινδυνεύουν να μείνουν "γυμνοί", καθώς θα έχουν Kobe, Howard και τίποτα άλλο... Προφανώς και ο σχεδιασμός έχει να κάνει με την ομάδα που θα χτιστεί γύρω από τον νεαρό Howard, αν αυτός τελικά καταλήξει εκεί. Αλλά θα πρέπει να κινηθούν πιο συντονισμένα γιατί η αφαίμαξη του ρόστερ θα είναι μη αναστρέψιμη, αν μπορώ να το πω έτσι.
 Το είχα γράψει και πέρυσι με τον ερχομό του Mike Brown στην ομάδα, οι Lakers θα μετατρέπονταν σε   περίεργη ομάδα χωρίς επιθετικό προσανατολισμό. Η ιστορία λέει ότι οι επιθετικής φιλοσοφίας προπονητές, μπορούν να βάλουν X's στην προπόνηση. Το αντίθετο δε συμβαίνει συχνά. Επομένως πάμε σε μέτρια πράγματα για την ομάδα του La.



(O Lebron ας μην πάρει πρωτάθλημα κι όλοι οι άλλοι να πάνε να γ...ν. Δεν το είπα εγώ, ο Μητρόπουλος το είπε.)

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management