Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

13.12.11

O τσαντισμένος Kobe και ο αδύνατος Perkins...



 O Kobe δηλώνει εκνευρισμένος με τη μετακίνηση του Lamar Odom στο Dallas. Διαβάστε τι είπε για το θέμα:
 " Δεν μου αρέσει. Για να είμαι ειλικρινής, δεν μου αρέσει. Γνωρίζω τον Λαμάρ εδώ και πολύ καιρό και σημαίνει πολλά για την ίδια την ομάδα. Έκανε καλό στη χημεία της ομάδας κι έφερνε κοντά τον έναν στον άλλον και ήταν μέσα σε όλα αυτά. Έχω εμπιστοσύνη στη διοίκηση ότι ξέρει τι κάνει και θα τους αφήσουμε να το κάνουν. Δεν εμπλέκομαι σε αυτό. Είναι σκληρό... μιλάμε για τον 6ο παίχτη της περσινής χρονιάς. Ο άνθρωπος έκανε τα πάντα, είχε την καλύτερή του χρονιά. Δεν καταλαβαίνω όλη αυτή την κριτική με τα tv shows(αναφερόμενος στις τηλεοπτικές εμφανίσεις της συζύγου του Lamar Odom, Khloe Kardashian). Δεν το καταλαβαίνω. Έχω τσαντιστεί, ειδικά με το να πάει σε αυτούς (Mavs)! Υποτίθεται ότι θα παίρναμε την εκδίκησή μας φέτος... Μήπως δεν έχουμε απαιτήσεις τελικά; Δε νομίζω ο Cuban (ιδιοκτήτης των Mavericks) να διαμαρτυρηθεί γι' αυτό το trade (όπως με του Paul)."




O Kendrick Perkins εμφανίστηκε 10-15 κιλά ελαφρύτερος  στη χθεσινή προπόνηση των Thunder, σύμφωνα με  tweet της επίσημης σελίδας της ομάδας. O πρώην βαρύς σέντερ έκανε αυτή την προσπάθεια για να βοηθήσει τα γόνατά του, έτσι ώστε να μην καταπονούνται από τα 125 περίπου κιλά που σήκωναν μέχρι και πέρσι, συν το γεγονός ότι θα είναι πιο ευέλικτος και θα έχει συμμετοχή στο transition της ομάδας με περισσότερη ευκολία.Ο Perkins έχει επεκτείνει ήδη το συμβόλαιό του με την ομάδα κάτι που προβλέπει ότι θα μείνει στην Οκλαχόμα τα επόμενα τρία χρόνια.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management