Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

11.12.11

Έμεινε Orlando o Richardson

Κάτοικος Orlando θα παραμείνει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Jason Richardson, καθώς δέχτηκε την πρόταση ανανέωσης των Magic, η οποία θα τον κάνει πλουσιότερο κατά 25 εκατομμύρια δολάρια. O 30χρονος σούτινγκ γκαρντ ήταν ελεύθερος να διαπραγματευτεί με ομάδα της αρεσκείας του και παρότι αρχικά φαινόταν να απομακρύνεται από την Florida, με πιθανότερους προορισμούς το Chicago και τη New York,εν τέλει αποφάσισε να πει το "ναι" στην ομάδα του.

Ο νικητής του διαγωνισμού καρφωμάτων τις σεζόν 2002 και 2003, πήγε ''πακέτο'' με τον Turkoglu τον περασμένο Φεβρουάριο στους "μαγικούς", στο πλαίσιο της ανταλλαγής των Marcin Gortat και Michael Pietrus στο Phoenix. Στο draft  του  2001 είχε επιλεγεί στη θέση 5 από τους Warriors,την φανέλα των οποίων ίδρωσε για έξι συναπτά έτη, πριν ακολουθήσουν διαδοχικά ''πήγαινε έλα'' από Bobcats σε Suns και ''τούμπαλιν''. Σε 751 αναμετρήσεις(οι 739 στη βασική πεντάδα) οι αριθμοί του ανέρχονται σε 18 πόντους, 5,2 ριμπάουντ, 2,8 ασίστ και 1,2 κλεψίματα σε 35 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management