Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

7.12.11

Προς την έξοδο ο Outlaw

Αν στους Nets υπήρχε η σκέψη να κάνουν χρήση του όρου αμνηστίας αφήνοντας  τον Travis Outlaw ελεύθερο, το συγκεκριμένο ενδεχόμενο απέκτησε πολύ περισσότερες πιθανότητες να επαληθευτεί από την στιγμή που διαπιστώθηκε η κατάσταση του 27χρονου φόργουορντ. Ο τελευταίος εμφανίστηκε στις εγκαταστάσεις της ομάδας του με σπασμένο χέρι, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στους ιθύνοντες του New Jersey.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο general manager των''διχτύων'' , Billy King, ο πρώην παίκτης των Blazers και Clippers έσπασε το χέρι του κατά τη διάρκεια του lockout, ωστόσο δεν θέλησε να αποκαλύψει τίποτα προς το παρών για το μέλλον του Outlaw στο σύλλογο. Το σίγουρο πάντως είναι ότι στο Newark χρειάζονται χώρο στο salary cap, τον οποίο σκέφτονται πλέον σοβαρά να αποκτήσουν κάνοντας free agent τον Outlaw.Φυσικά σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο ο παίκτης θα φύγει από το New Jersey με 28 εκατομμύρια δολάρια στην... τσέπη, τα οποία προβλέπονται από το τετραετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management