Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

31.12.11

Τοp 10(30/12): Μίλησε(ξανά) ο Wade

Δε νομίζω να υπάρξει μέρα που θα πούμε ότι ένα Top 10 δεν ήταν τουλάχιστον φανταστικό, άλλωστε ΝΒΑ παρακολουθούμε, ούτε Ελληνικό πρωτάθλημα, ούτε και καμιά Ευρωλίγκα. Οπότε πρέπει να το συνηθίσετε, θα ακούτε κάθε μέρα για την τέλεια δεκάδα.Στο σημερινό λοιπόν, γίνονται και πάλι πράματα και θάματα με τέσσερα φοβερά καρφώματα, τρία τρομερά alley oop, ένα νικητήριο και ένα καλάθι από το κέντρου του γηπέδου και μία εκπληκτική ενέργεια CP3.

Το ότι τις περισσότερες θέσεις κατέχουν μαζί οι Heat και Clippers(από τρεις) δε νομίζω να προκαλεί έκπληξη σε κανέναν, ειδικά όταν οι δύο προαναφερθέντες ομάδες έχουν στο παρκέ παίκτες όπως οι James-Wade και Paul-Griffin αντίστοιχα. Από 'κει και πέρα ως πρωταγωνιστές και με βάση πάντα τoν αριθμό των ενεργειών τους που βρίσκονται στο Top 10, θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τους Lebron James και Cris Paul, αφού έχoυν συμμετοχή και στις τρεις θέσεις των ομάδων τους. Στην κορυφή φυσικά θα δείτε το νικητήριο καλάθι της χθεσινής βραδιάς, ενώ ξεχωρίζει ακόμα το τρίποντο του Marvin Williams από το κέντρο.

Καλή διασκέδαση...



 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management